EltenLink

zwrot przesyłki allegro po niewidomemu

Back to Na zakupach

#1 balteam

Bry, udało się komuś samemu w paczkomacie zwrócić przesyłkę allegro?

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2022-11-23 09:32

#2 EugeniuszPompiusz

tylko w inposcie i po ugadaniu uprzednim ze sprzedawcą.
nie próbowałem oneboxów

Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
2022-11-23 13:56

#3 pates

W paczkomacie tak, bez problemu. Wystarczy wrzucić do paczkomatu po zgłoszeniu zwrotu. W appce pojawia się zwrot, który wystarczy że tak powiem wykożystać.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2022-11-23 19:05

#4 zywek

Dokłądnie, masz zwrot w aplikacji i tylko klikasz otwórz skrytkę zdalnie i działa.

2022-11-27 19:01

#5 misiek

O ile jest sprawny paczkomat.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2022-11-28 03:07

#6 Pitef

To idzie się do tego sprawniejszego niż ten tutaj :).
Tego zwykle jest conajmniej kilka w okolicy.

Sygnatura? A co to jest i do czego :D
2022-11-28 09:38

#7 balteam

Dzięki za odpowiedzi, w końcu nie musiałem zwracać przesyłki, bo jeszcze kasę dstałem ze zwrotu, a koleś nie spakował produktu, ale warto na przyszłość wiedzieć.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2022-11-28 09:45

#8 misiek

No u mnie jest jeden w okolicy, więc wiesz.
-- (Pitef):
To idzie się do tego sprawniejszego niż ten tutaj :).
Tego zwykle jest conajmniej kilka w okolicy.

--

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2022-11-28 16:31