EltenLink

Undead assault nic nie czyta.

Back to Gry (Problemy techniczne)

#1 bobo22

Witam.
Chciałem dzisiaj zacząć grać w undead assault, ale NVDA mi nic nie czyta, nawet po włączeniu translatora.
Co mam z tym zrobić?

Sam tupy jest zajebistym człowiekiem
2022-11-12 21:17

#2 daszekmdn

Bo chyba nie działa.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2022-11-13 22:22

#3 Adasadula

Hm, z 3 miechy temu działało, a teras to niewiem. Edit: no, nawet jak by ci gadalo, to teras nie pograsz chyba, servery nie dzialaj

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
Edited 2022-11-14 17:49

#4 AXM04

ja to się zastanawiam ile trzeba zrobić g*******ch wątków na forum żeby być zbanowanym np.?
Jak ktoś wie, śmiało piszcie.

"Dies irae, dies illa,..."
2022-11-14 19:14

#5 Adasadula

Tyle, żeby admimniukacja nie zobaczyła

-- (AXM04):
ja to się zastanawiam ile trzeba zrobić g*******ch wątków na forum żeby być zbanowanym np.?

--

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2022-11-14 19:32

#6 daszekmdn

Nie ile, a jakich. Takich w których osoby lubiane przez admina dostaną opieprz, 1.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2022-11-14 21:48

#7 Zuza

Ale widzicie co robi administracja? Piękne nic. Raz się pojawię, postraszę wszystkich i znikam. Źle mówie?

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2022-11-14 21:52

#8 papierek

Nie rozumiem. Pytanie normalne, wątek normalny
-- (AXM04):

--

po co mi sygnatura?
2022-11-16 11:57

#9 AXM04

Sam fakt stworzenia bezsensownego "kolejnego" wątku, kiedy wątek o danej grze już na forum istnieje.
Zwykłę zaśmiecanie forum
-- (papierek):
Nie rozumiem. Pytanie normalne, wątek normalny
-- (AXM04):

--

--

"Dies irae, dies illa,..."
2022-11-16 14:25

#10 bobo22

Ale to był problem techniczny, i chyba zamiesciłem wontek na dobrym forum.

Sam tupy jest zajebistym człowiekiem
2022-11-17 13:25

#11 mojsior

dokładnie, wątek został zamieszczony tam gdzie jest jego miejsce.

2022-11-20 16:56