Z początku było wszystko ok, ale później zaczął kręcić i kombinować. Ostatni towar niezgodny z opisem i do transakcji finalnie nie doszło. Nie polecam.
Edited
Zacznijmy od kwestii początkowej. Żadnych pieniędzy od ciebie nie pobrałem, większość rzeczy, które ci dawałem były też za darmo. Po za tym sprawę wyjaśniliśmy, jak dobrze pamiętam.
Inna sprawa. Powiedziałem ci też, żebyś tamto za co miałeś zapłacić sobie sprawdził, przetestował i sprawdził, a jak coś to się dogadamy. No i tak też zrobimy, jak chodzi o naprawę tego, co nie jest takie, jakie być powinno.
Inna sprawa. Powiedziałem ci też, żebyś tamto za co miałeś zapłacić sobie sprawdził, przetestował i sprawdził, a jak coś to się dogadamy. No i tak też zrobimy, jak chodzi o naprawę tego, co nie jest takie, jakie być powinno.
A to już od ciebie zależy. Na razie dużo obiecujesz i gadasz, a nic z tego nie wynika.
-- (pates):
Zacznijmy od kwestii początkowej. Żadnych pieniędzy od ciebie nie pobrałem, większość rzeczy, które ci dawałem były też za darmo. Po za tym sprawę wyjaśniliśmy, jak dobrze pamiętam.
--
-- (pates):
--
A po za tym jakie darmo? Ja ci dałem co chciałeś, a za Samsunga i Motorolę miałem ci zapłacić, więc sorry.
1 likes
A ja się nie zgodzę.
Kupiłem ostatnio dwa dyski. Wszystko zgodne z żetelnym opisem, dogadać się można było bez problemu nawet z przesunięciem mojej płatności na kilka dni później z uwagi na ówczesną sytuację z internetem i bankowością.
Do tego nawet dostałem logi z Crystal disc info i wszystko przed ostatecznym zakupem mogłem sprawdzić. Nawet trafił się gratis.
Współpraca na prawdę na medal więc polecam.
Kupiłem ostatnio dwa dyski. Wszystko zgodne z żetelnym opisem, dogadać się można było bez problemu nawet z przesunięciem mojej płatności na kilka dni później z uwagi na ówczesną sytuację z internetem i bankowością.
Do tego nawet dostałem logi z Crystal disc info i wszystko przed ostatecznym zakupem mogłem sprawdzić. Nawet trafił się gratis.
Współpraca na prawdę na medal więc polecam.
@Misiek oczywiście, że tak, ale najpierw dostałeś możliwość sprawdzenia sprzętów. No i co do pierwszej wymiany czy coś było nie tak z tamtymi rzeczami, które ci dałem za nokie?
Nie dotyczy pierwszej wymiany. Przecież już napisałem, że było ok. I napiszę jeszcze raz już nie wiem który: pytałem się ciebie czy Motka działa. Powiedziałeś, że tak, tylko ją musisz odblokować. W następnej rozmowie stwierdziłeś, że odblokowałeś, patrzyłeś i wszystko działa. Kwestji wizualnych zauważ, że się nie czepiem, bo widziały gały co brały. I dobra, przyjmijmy też, że Samsung działał, tylko potem podziały się hocki klocki. No dajmy na to, że ci wierzę, ale z Motorolą miało być inaczej.
Ale jak ci się mogło po merdać? Przecież pytania zadawałem sensownie i klarownie. No dziecko by zrozumiało.
1 likes
Ja akurat mam dobre z nim doświadczenia, już nie raz dokonaliśmy wymiany czy kupna i wszystko było ok
1 likes
Co prawda nie tranzakcja z tego forum, jednak poza nim, dokonaliśmy kilku tranzakcji i wszystko jak najbardziej w porządku.
1 likes
Jak najbardziej polecam. Dużo paczek było wysyłane w obie strony, była zarówno wymiana jak i kupno z mojej strony i wszystko jest git, no i dużo gratisów co też jest mile widziane.
2 likes
Jak najbardziej polecam, kupiłem, jestem zadowolony, pates odpowiedział na wszystkie pytania dot. produktu, spoko obsługa klijęta ITD :D.
polecam