EltenLink

Telefon blindshel classic 2

Back to Tyflo sprzęt

#1 exterminator

Witam. Telefon kupiony w grudniu, w bardzo dobrym stanie, dołączam też oryginalny brylok lokacyjny, naklejki qr i nfc. Telefon jest w trochę zniszczonym oryginalnym etui, ale te już musicie sobie dokupić w altixie. Cena do dogadania. Sprzęt jest w oryginalnym pudełku. pozdrawiam.

Zapraszam was na zawody! w rzucaniu ludźmi do zimnej wody! Kabuum! kabuum! puf puf puffffffffffffffffffffffffff!
Edited 2022-11-04 15:12

#2 exterminator

To jest ktoś hętny?

Zapraszam was na zawody! w rzucaniu ludźmi do zimnej wody! Kabuum! kabuum! puf puf puffffffffffffffffffffffffff!
2022-11-05 19:14

#3 magmar Archived

Za wysoko go wyceniłeś, gdybym miała kupić wolałabym nówkę.

2022-11-05 20:10

#4 papierek

Zwłaszcza, że to sprzęt tyflo, to drogo go nie sprzedasz, bo ktoś sobie może wziąć dofinansowanie. Znaczy dofinansowanie można wziąć na dowolny tel, ale taki, to bym chyba tylko brał z dofinansowania. :P

po co mi sygnatura?
2022-11-06 00:34

#5 misiek

Ale, jego aukcja, jego sprawa. Jak chce niech i sobie wystawia za 5000 zł. Podobno towar jest tyle wart ile klient jest w stanie zapłacić. A może się ktoś znajdzie.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2022-11-06 02:35

#6 papierek

Oczywiście, że jego sprawa, nikt nikomu nic nie narzuca, to tylko przyjacielska rada, że może być ciężko.

po co mi sygnatura?
2022-11-06 07:00

#7 exterminator

Powiedziałem przecież że cena do dogadania? te 1500 to był max. Mogę i sprzedać za 1200 a mogę i sprzedać za 800. Za przyjacielskie rady uprzejmie dziękuję.

2022-11-06 08:38

#8 Zuzler

To Ci powiem nie po przyjacielsku, skoro przyjacielskie Cię nie interesują, że to 1500 raczej ludzi odstraszy od zakupu, więc równie dobrze możęsz to skasować, zostawiając tylko "cena do dogadania".

2022-11-06 10:00

#9 misiek

Albo możesz zrobić licytację od twojej kwoty wyjściowej i niech zainteresowani licytują.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2022-11-06 17:14

#10 exterminator

Powiedziałem że szczeże uprzejmie dziękuje wam za przyjacielskie rady, Tak wpis zostanie edytowany. Poprostu chcę się go pozbyć za kilka stówek, sprzęt był kupiony z własnej kieszeni mam nawet fakturę w razie czego.

2022-11-06 19:28