Witajcie. Nie udało mi się jeszcze odzyskać danych ze starego komputera. Chciałabym sobie pograć w Cp, ale nie chcę mi się robić wszystkiego od początku. Miałam wszystkie karty, i prawie wszystkie mini gry bez maksymalnie dziesięciu, dlatego uważam, że mogę o to poprosić. ;) Czy ktoś chciałby się ze mną podzielić swoim sejwem? Chodzi mi zwłaszcza o mini gry, na kartach aż tak mi nie zależy.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Niektóre z nich są trudne, ale dużo jest też takich, które są spoko, mogę kiedyś ewentualnie zrobić Ci listę z tymi nowymi, i z TObą w nie pograć, to wtedy zobaczysz jak one działają.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Ale skoro możesz odblokować sam, to to zrób. Tyle tygodni ile ludziom zawracasz dupę o save to już byś dawno sam skończył albo znalazł kogoś takiego jak powyżej Lwica kto zaoferował by Ci stworzenie listy.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
@Markus, nie, to nie jest wątek, który służy wymienianiu się sejwami. Ja o niego poprosiłam, ale uważam że miałam do tego prawo, bo po prostu straciłam go razem z danymi, a wtedy gdy go miałam, prawie wszystkie gry były odblokowane. Sądzę jednak, że branie sejwa tylko po to, by nie musieć odblokowywać gier jest bezsensowne, dlatego proszę o zamknięcie tego wątku. :)