milestone problem
Back to Naprawy amatorskie#1 pates
mam problem ze swoim milestone 312. Mogę go włączyć i zrestartować ale nic po za tym.
#2 DJGraco
Nie rozumiem, może nagraj problem, to pomogę.
#3 pates
poprostu tylko się uruchamia, restartować go mogę ale nic po za tym.
#4 mucha
ja kiedyś miałem ten sam problem i go odłożyłem albo kiedyś uruhamiałłem zdążyłem puścić muzykę poczym po jakimś czasie sam sie wyłączał
#5 pates
ale jak to naprawiłeś
#6 camila
Czy kiedyś tam aktualizowałeś firmware? Mi w tym gównie płyta się spaliła i objawy były najpierw podobne, po paru strzałach w głośnikach już nie wstał, i nawet boję się go do prądu podłączyć, :P
#7 pates
nie nie. On tak troszkę działa. Piszczy, dźwięk startu jest, mówi audio, proszę bezzwłocznie naładować batrię itd, teraz go ładuję żeby sprawdzić o co tu chodzi
#8 mucha
jak dla mnie sprzęt nie warty swojej ceny
#9 camila
@pates to zaczyna się tak jak u mnie, przykro mi, :P
#10 pates
hehehehe, czy warty nie sądzę, jednak dawno kupowałem. Camila zobaczymy, może jednak nie? Xd
#11 camila
Czy ten wyrób jest jeszcze w sprzedaży? Czy konkurencja go zjadła? :D
#12 pates
jest, jako 3 wersje. 112 ace, 212ace i 312ace który niby taki hiper super, z wifi, programowalny w lua, ble ble
#13 camila
No to ja miałam taki hmm, z przed 8 lat o ile się nie mylę, i ta seria była bardzo, bardzo wadliwa
#14 pates
nie no, mój jakoś żył, czytać książki pozwalał itd, teraz się zastanawiam czy czasami klawiatura poprostu zablokowana nie jest
#15 DJGraco
Aa to wiem, jak ci mówi proszę bezwłocznie naładować baterie i potem mówi wylłaczone i takie piip, to znaczy, ze bateria padla, podlącz go do ładowania i zostaw na 2 godziny, powinno pomóc.
Mój odziwo wytrzymał i dalej wytrzymuje 9 lat i tylko głośnik przerywa ale nic poza tym.
#16 pates
ładuje się z 6 godzin i cisza totalna
#17 pates
odłączyłem go niedawno, nie reaguje na żaden guzik. Jak to zrestartować?
#18 DJGraco
Sproboj twardy reset. W tym celu nalezy przytrzymać klawisz z krzyżykiem, strzałki i klawisz nagrywania przez ok 5.sek
#19 misiek
Dajcie spokój, on pisał w innym wątku, że go zalał, a teraz oczekuje niewiadomo czego. Kłaniają się podstawy elektroniki.
#20 pates
jeszcze raz więc napiszę.
1. Ja go nie zalałem, tylko cioteczna młodsza siostra.
2. Naprawili go po tym.