Sprzęt na który czekamy miesiącami, źle zamówiony produkt miałem tak z końcówką do laski, naddarte opakowania, otwarte opakowania, grzebanie na płytach.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Jeeej, ja z nimi jazd nie miałam, ale chyba byłam (znaczy wtedy jeszcze nie byłam, tylko byliśmy) jednymi z tych "naiwnych", ale nam tam w miarę dobrze było. Fakt, teraz składam gdzie indziej. Zobaczymy, co to bedzie.
Komputer, który po zakupie sam się rebootuje. Reklamacja, altix twierdzi że wszystko jest ok. Tyle że to oni wszystko instalowali.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Nie no dziwna sytuacja, ja zamawiałem rok temu syntezator mowy loquendo do przetestowania, wszystko przesłali mi w oryginalnym opakowaniu, instrukcję itp. nic nie było naruszone, naderwane itd. Tylko że zamawiałem to w Rzeszowie, w żadnym innym mieście tego nie kupowałem, ponieważ jestem z Tarnobrzegu i mam możliwość kupowania produktów tylko w swoim województwie, czyli podkarpackim, coś słyszałem, że firma altix oszukała sporo klientów, tylko że nie mogłem znaleźć nigdzie na to dowodów, a tutaj proszę, znalazłem, na eltenie, w tym wątku :xd
mi kamień żył jakieś 2 3 lata, najpierf zginął przez zalanie mydłem przez młodsszą siostrę cioteczną a po naprawie teraz mogę go włączyć, zrestartować ale nic po za tym. Wiecie czego to może być przyczyna?
ja kupiłem od ece ibai'a i się sprawdza do tego do czego go kupiłem, czyli do notowania na lekcjach, nagrywania jakiegośtam i jako klawiatura do telefonu
Co do ECE to ja teraz za ich pośrednictwem będę brał sprzęt na dofinansowanie i podoba mi się u nich to, że po telefonie do nich i prośbie o pomoc zgodzili się, ale odrazu powiedzieli bez jakiegoś kąbinowania jak jakieś ceny zawyżyć, że za łatwią mi to co chcę, ale biorą jakieś dodatkowe pieniądze za to. Po dali sumę i do mnie decyzja należała czy się zgadzam czy nie.
Moich dwóch znajomych wzięło w Altixie telefony Capsisy, okazało się, że były ze starymi androidami na których nic już się praktycznie nie da zrobić. Od roku ciągle są w naprawie.
This site uses cookies to enhance your experience.