Transcription
A takie pytanie, czy jest w tym coś takiego aż bardzo złego, że ktoś pisze hej co tam, żeby za coś takiego od razu, no raz się czasem zdarzy, no to ten.
A takie pytanie, czy jest w tym coś takiego aż bardzo złego, że ktoś pisze hej co tam, żeby za coś takiego od razu, no raz się czasem zdarzy, no to ten.
No, generalnie nic, drogi samuraju, tudzież kmicicu, jednak wolę, żeby ludzie ze sobą jednak o czymś rozmawiali, a nie tylko hej, cześć, co tam, jak mają inteligencję, a przecież każdy ją ma, każdy się czymś interesuje, więc wolę, żeby ludzie o czymś rozmawiali po prostu. Zapraszam do rozmowy, warto rozmawiać.
Sam sobie zaprzeczasz. Zapraszasz do rozmowy, wolisz, żeby o czymś rozmawiali, a kasujesz ludzi, którzy napiszą krótką wiadomość, że tak powiem zaczepną. Może warto odpisać i zachęcić do rozmowy, a nie od razu kasować. Drogi Pietrucho tudzież Marchewo.
Spokojnie owczo, no, przyznam się, szczerze mówiąc, że tym kimś, kto napisał dodatka, to korzystam z wiadomości, by ja, on mi zwrócił uwagę, ale ja nic nie zrobił tego w sposób obraźliwy, ani jakiś taki, nie wiem, tylko... Powiedział to na spokojną formę żartów, no, ja to postaram się już, no, właśnie, no, wiesz, są różne osoby, no, może oni lubią korzyści, a jedni lubią jakieś, do nich pisze krótkie wiadomości w stylu, przejść, co tam robisz, jaka pogoda. Gdzie jesteś, a inni wolą, żeby dłuższe jednak pisać, takie rozwinięte wiadomości, i w sumie ma do tego prawo, to jest tak, jak jeden lubi schabowego, a drugi woli kałszankę. A ty jesteś jeden, zebo, zebo. Także... Nie ma co się... Obrał rzeką, obrół rzeką, no, on mi zwrócił na to uwagę, ja to postaram się uszanować, i jest dobrze.
Witam. Skoro tutaj większość moich dobrych już znajomych z Eltena się przedstawiała, to ja też, że tak powiem, głosowo się mu po raz pierwszy udzielę na Eltenie. Przedstawiać się pewnie nie muszę, chyba że źle słychać przy przesuwaniu tabułatara na kolejne wpisy. Jeśli tak, to nazywam się Monika Zarczuk. Co do marchewy, ja absolutnie nie zamierzam dolewać oliwy do ognia, tylko powiem, że wydaje mi się, że te dwie rzeczy, ta reklama i to o tym rozłączaniu się, to przypuszczam, że to było nagrywane właśnie przez Darka samego, w sensie takim, że prawdopodobnie dla kogoś to robił. I chyba po prostu chciał pokazać, jak ładnie brzmi, tak mi się wydaje. I chodzi mi o to, że nie był to taki totalny spam. I nie było to... To tak, wbrew pozorom, może zupełnie niezwiązane z tematem poznawania się i profilu głosowego. No ale to już i tak po ptakach. Darek najprawdopodobniej odinstalował Eltena. Może rzeczywiście jest zbyt żywiołowy na tę grupę. W każdym razie ja pozdrawiam wszystkich. Pozdrawiam łowcę, pozdrawiam chrynka i pozdrawiam cinkciarza, z którymi bardzo często mam przyjemność pisać na forach. I bardzo to lubię. Także fajnie było Was usłyszeć.
no witajcie, witajcie moi drodzy nie wiem czy ja się tu już wypowiadałem czy nie ale no cieszę się bardzo, że tutaj możemy być i że ten projekt działa no Marchewka, gratulacje kurcze ty to masz zdolniachy ja jestem z ciebie bardzo dumny nie wiem czy jeszcze tu zajrzysz czy nie a jak nie to ci powiem to gdzieś indziej ale świetna robota już nieraz chwaliłeś mi się swoimi umiejętnościami swoimi sztuczkami więc no jestem pod wrażeniem cieszę się bardzo, że wszyscy jesteście i że mogę mieć z wami kontakt i że możemy sobie jakoś rozmawiać trzymajcie się ciepło
dobry wieczór, tak godzinami popołudniowymi, bo czemu nie. Pozwolę sobie także się tu wypowiedzieć, gdyż nie zabrania mi tego żaden regulamin, a nawet byłoby to wręcz wskazane. Tak więc do czego zmierzam? Po pierwsze chciałem pozdrowić również Monikę. Po drugie witam Cię w Jeleniście. Fajnie, że tu się wypowiedziałeś. Co do chwalenia się, no ja mam na ten temat swoje zdanie, ale już nie rozgrzebujmy tego, gdyż to ani nikomu nie służy, ani nic, tylko po prostu nabija miejsce na serwerze Eltena i do niczego konstruktywnego nie prowadzi. Czy coś jeszcze? Chyba nie, gdyż jeżeli się już wypowiadałem, no to obawiam się, że nie ma potrzeby powtarzania się po raz któryś. Tak więc chciałbym Was wszystkich jeszcze raz pozdrowić. Jeżeli się nie przywitałem i ktoś wie o tym, to proszę mi o tym powiedzieć. No i chyba tyle. Dobranoc.
Dzień dobry, witam ponownie i niestety błąd jest globalny, nie da się wysyłać, znaczy wróć, błąd jest globalny jeżeli chodzi o wysyłanie postów, w sensie po wysłaniu posta Elten się zawiesza i odmawia współpracy i trzeba go budzić po prostu, przywracać do pracy, żeby wejść w jakieś kontakty, ale na przykład wtedy on się, że tak powiem, bo jak jest właśnie wysyłanie posta, to wysyła, wysyła i nagle takiej czkawki dostaje i się zawiesza i nie można nic robić i trzeba mu właśnie to zrobić i wtedy on się odblokowuje i działa dalej normalnie, także to by wypadało naprawić i tym bardziej, że to nie jest jakaś wersja beta, tylko to jest najnowsza stabilna wersja, więc no chyba. No chyba, że faktycznie w becie już to jest gdzieś jakieś naprawione. No, to chyba byłoby na tyle ode mnie.
Mamo widzisz to i nie grzmisz. Problem poruszany setki razy na różnych wątkach. Rozwiązanie jest wiadome i obawiam się, że do silnika 3.0 no to tak to będzie. Nie jest to jakiś dla mnie bardzo poważny błąd, gdyż nie sypie mi niczego. Po prostu się zamraża, ja daję sobie F9, naciskam ESC, Elten się odwierza i elegancko śle posta na foruma, czy tam na inne forum. Szmisza o to jak to mówić. Tak więc już tak nie narzekajcie na to wszystko, gdyż no no. Problem już tyle razy był poruszony, że ciężko mi znaleźć wątek chyba gdzie to nie było poruszone. No może teraz troszkę przesadzam, ale no.
No ciekawe, czy w takim razie, czy kiedyś to zostanie naprawione, czy jest szansa, żeby to się znormalizowało.
Myślę, że zostanie, ale to będzie pewnie w okolicach wakacji, gdy zacznie być tworzony wieloplatformowy silnik LTN-a 3.0. Ale może zawsze, nawet nie wiem, czy było w tej czerwonej liście błędów zagrożonych, jest taki wątek sobie na głównym LTN-ie. Jeżeli nie było tam wpisane to zgłoś to. Może Dawid naprawi to wcześniej w takim przypadku. Koty są jeden.
Witajcie, proszę przenieść się tą dyskusję na inny temat, bo nie dotyczy ona w żadnym stopniu wątku, poznajmy się. W kwestii błędów pisz na forum tekstowym, ponieważ ono jest bardziej czytane, w silniku z tego co wiem zostanie poprawione i żadnych kotów.
Dobre, kurde, Marchewalks to zawsze, ja coś powiem, a ten musi już od razu moim głosem, kurde, jeszcze się tak ustawił, żeby tylko w jednym głośniku było słychać, kurde, dobre. A tak przy okazji, panie Marchewko, znaczy przepraszam, jeśli to, panie Marchewko, to zajrzyj do tego tematu, parodiujmy samych siebie. To tam sobie też możesz sobie ponagrywać tych parodii, ile wleże.
A, Marchewa raczej tam nie zajrzy, bo sam mówi, że odinstalowuje tego Eltena, jak ja patrzę ostatnio w jego wizytówce, kiedy był ostatni raz, to cały czas jest 20 maja 15.15, więc mi się wydaje, że raczej to prawda, że on tego Eltena odinstalował. Zresztą ja znam tego Marchewa z Team Talka i szczerze powiem, nie będę tu gadał, nie będę tu plotkował, ale nie warto naprawdę. Niektórzy ludzie go lubią, ale są też tacy, którzy go nienawidzą. To prawda.
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Nazywam się Helena Urbaniak. Byłam kiedyś na Klango, ale na forach się raczej nie udzielałam. Natomiast prowadziłam swojego bloga, więc może ktoś mnie tam pamięta jako Stokrotkę. Tutaj też jestem chyba Stokrotka, ale wyświetla się na HelenKGD. Jestem z Gdyni. Mam bardzo dużo lat. Pewnie najwięcej z was wszystkich, bo osiemdziesiąt prawie dwa. Jeszcze wciąż uczę w szkole integracyjnej, właściwie w społecznej Braille'a i bezwzrokowego posługiwania się komputerem. No i całkiem mi jeszcze dobrze idzie w życiu. Mam dużo znajomych. Tutaj przejrzałam sobie te wszystkie fora głosowe i myślę sobie, że warto jako najstarszej też się tu zadekować. Wszystkich was serdecznie pozdrawiam. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Mamy bardzo serdecznie na pokładzie, ja się z bloga kojarzę, choć z klangu nie, ale tutaj to gdzieś widziałem Twojego bloga, no tak więc fajnie, że zdecydowałaś się wypojrzeć na forum głosowym, no i życzymy mi zabawy.
я ровнеш те видам на попаде хайни же до нос довандживас
Ja również witam i życzę miłego korzystania z Eltena.
Dzień dobry, witamy bardzo serdecznie Panią w naszym gronie i tutaj oczywiście bardzo się cieszymy, że tutaj Pani dołączyła do nas i w ogóle bardzo się cieszę i życzę tutaj miłego pobytu, wiadomo o co chodzi i coś jeszcze miałem dodać? Bo to, że koty są dwa, to chyba wszyscy wiedzą, tego nie trzeba nikomu mówić i zapraszamy do udzielenia się tutaj w postach, wątkach i to byłoby chyba ode mnie tyle Dobranoc!