Forum

Poznajmy się

Forum mieszane

Previous 14 / 16 Next

DJGraco

#261 ·

Transcription

Aaa, zapomniałem jeszcze dodać, jeszcze czekoladkę znam z teamtoka, jakby co.

longshoot

#262 ·

Transcription

Tutaj coś mnie zabrakło, chyba w tym wątku, tak więc trzeba uzupełnić, bo nie mogłem siebie znaleźć. Tak więc ja jestem Krzysztof, również zwany Longshotem. Lat mam jak na razie 18, z kawałkiem. I sobie egzystuję w Wielkiej Brytanii, uczęszczam do szkoły. Jak na razie na rok 13, w przyszłym roku mam nadzieję, że uda mi się dostać do koledżu. Ja ogólnie interesuję się muzyką i tworzeniem, słuchaniem. Czytam książki, chociaż teraz w sumie bardziej w formie elektronicznej albo w formie audiobooka. No i sobie się nagrywam na forum eltenowskie, jak mam ochotę.

DJGraco

#263 ·

Transcription

Tantem post jest do usunięcia, pisałem, ale nikt tego postu nie chce usunąć, tutaj powiem to publicznie, żeby rozwiać wszelkie wątpliwości.

Dominiczkin

#264 ·

Transcription

No więc, ja tutaj powiem, konto mam dopiero od 10, więc ja się przedstawię, nazywam się Dominik Szuchnicki, tu się podpisuję jako Dominiczkin i witam was tutaj, teraz. No, to myślę, że tyle.

Paulinux

#265 ·

1 likes
Transcription

Dzień dobry, widziałam Cię kiedyś na ARS Games. Życzę Ci miłego powodu na eltynie i no, witam na pokładzie. Paulina G. Chorzyskownik Paulinux.

Happy hacking

Kosa12

#266 ·

Transcription

Cześć Dominiku! Witam Cię w naszej społeczności Ltena. No i cieszę się, że założyłeś konto na Ltenie. Ja Cię dobrze znam, bo się kiedyś widzieliśmy, ale mam nadzieję, że będzie dobrze się Tobie korzystało z tego komunikatora. Pozdrawiam.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

biedrona333

#267 ·

Transcription

Ja również Cię witam, Dominiku, w naszej społeczności elterowskiej.

MonikaZarczuk

#268 ·

1 likes
Transcription

Cześć! Ja nazywam się Monika i występuję tutaj pod swoim własnym imieniem i nazwiskiem. Co mogę powiedzieć? Interesuję się podróżowaniem, lubię gotować, lubię poznawać nowe kuchnie, jeżeli chodzi o jedzenie. Lubię bardzo koty, posiadam dwa. Mieszkam obecnie w Belgii od sześciu lat, u Czesia Flamandzkiego, też mniej więcej od tego samego czasu, ale ciągle średnio mi to wychodzi. No i jestem na loteniu już jakiś czas i podoba mi się tutaj, chociaż nie zaglądam może tutaj codziennie, ale jednak często, jak na mnie, śledzę kilka, a nawet kilkadziesiąt wątków. No i cóż, wszystkich bardzo pozdrawiam!

Szanuję zdanie innych, co nie oznacza, że nie mogę mieć własnego.

DJGraco

#269 ·

Transcription

Witaj, mam nadzieję, że spodoba Ci się na tym portalu i że będziesz miał z niego wiele miłych wspomnień.

lukasz1993258

#270 ·

Transcription

Miło Cię poznać domeniku. Witamy w naszej ugronie, że tak powiem.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

mucha

#271 ·

Transcription

No to ja witam wszystkich, nie pamiętam czy się przedstawiałem, ale miło was widzieć.

tomasz

#272 ·

Transcription

Witam, witam, witam wszystkich na pokładzie.

violinist

#273 ·

Transcription

Dominicki! Spoko jeża! Siemano i witaj w gronie! Jak to zawsze mówić, wszystko będzie jak spoko jeża!

Dominiczkin

#274 ·

Transcription

Witam Cię Mietek tak jak mówisz wszystko będzie spokojeża no i jeśli chodzi o resztę co tam słychać a może napiszę do Ciebie prywatną wiadomość ogólnie a nawet głosowo mogę ją nagrać w sumie bo potem napisałem do Mateusza, ale okazało się, że potem zobaczyłem, że można głosowo się nagrywać również no, ale tak poznałeś mnie bardzo dobrze, cieszę się

lukasz1993258

#275 ·

Transcription

Co do wiadomości głosowych, Dominik, to Ci powiem, że tutaj jest trochę, moim zdaniem, lekka wzmyłka, bo mi się tak często zdarza, że, jakby to Ci powiedzieć, ja czasami, jak napiszę coś i chcę dać szybko wyślij, to zamiast tabulatorem, znaczy inaczej, dam tabulator, to jest zamiast wyślij, to na początku nagraj, czasami to jest takie wzmylające, no ale, cóż, chyba napiszę kolejny wątek, żeby jednak było z zapytaniem, jakie wiadomość chcesz wysłać, bo czasami piszemy za szybko i po prostu... to czasami się zdarzy, że jak damy tab i chcemy szybko wysłać, to się nagle okaże, że nagrywamy, a nie wysyłamy, no. Dobrze by jednak chyba było, żeby było to z powrotem, znaczy, żeby to było przy wysyłaniu wiadomości zapytanie, jaką wiadomość chcesz wysłać. To tyle. Ale można tutaj, tak jak sam mówiłeś, wysyłać wiadomości głosowe. I mogłeś tego faktycznie zrobić. Na początku nie zauważyć, bo nie było faktycznie zapytania, tylko po treści wiadomości jest nagraj wiadomość głosową.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

pioter998

#276 ·

Transcription

No to i ja spróbuję. Mieszkam na Pomorzu. No już mam prawie pół wieku. Lubię góry, ale mało chodzę. Lubię wędrować, mało wędruję. Interesuję się książkami, polityką. Politykami już coraz mniej. Lubię filmy dokumentalne, filmy z audiodeskrypcją. Lubię poznawać ludzi. Chodzę w miejscowości, w której mieszkam. To jest niewielka miejscowość. Do środowiskowego domu samopomocy, gdzie spędzam czasem parę godzin. Codziennie nie bardzo lubię chodzić. Jestem zadowolony z życia. Bardzo cieszy mnie fakt, bardzo to śmieszne teraz, że po kilku latach, bo mam uszkodzony laptop, w ogóle pomyślałem, żeby kupić mikrofon i dołączyć do karty dźwiękowej, opuść głośnik, a to mikrofon. Jest to praktyczne. To na razie. Teraz muszę wyłączyć to.

życie jest Piękne.

lukasz1993258

#277 ·

Transcription

A no witamy Cię Piotrek, witamy. Ja też góry lubię, lubię góry. Także, witamy. Ktoś nowy od X czasu się pojawił wreszcie na forum głosowym, to fajnie. No, to życzę miłego korzystania z forum głosowego i generalnie z całego portalu. Dziękuję.

Kosa12

#278 ·

Transcription

Witam serdecznie Piotrku, naszej społeczności elektronowej, no i na forum głosowym. Ja też lubię góry, książki też lubię, ale to... no. I życzę również, żeby korzystało się miło z tego portalu. Pozdrawiam.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

DJGraco

#279 ·

Transcription

No, fajnie, że dołączyłeś do naszej społeczności. Myślę, że się tu zadomowisz, bo tutaj różne przypadki były. Jedni się zadomowiali, inni nie, ale miejmy nadzieję, że jak najwięcej ludzi tutaj się zadomowi, bo generalnie staramy się być przyjazną społecznością. Tak więc życzymy miłej zabawy na pokładzie.

pioter998

#280 ·

Transcription

Dobrze, że istnieje możliwość kasowania nagranych postów, a wcześniej ich sprawdzenia, ponieważ w poprzedniej wersji, którą nie dołączyłem do tego wątku, miałem mikrofon za blisko ust. A teraz to poprawiam. No ale ten ja jestem praktycznie od początku, z małymi przerwami, ze względu na różne problemy techniczne, a do forum głosowego mój post postanowiłem dołączyć niedawno. Pozdrawiam.

życie jest Piękne.
Previous 14 / 16 Next