Transcription
I sobie tu nie mogę powiedzieć, że mam miłej zabawy i witam na pokładzie.
I sobie tu nie mogę powiedzieć, że mam miłej zabawy i witam na pokładzie.
Cześć wam. Jestem Tomek. Co ja lubię? Ogólnie czytam książki. Jakaś muzyka, pop, trochę reggae. Lubię seriale takie kryminalne. Ogólnie zwierzęta jakieś tam lubię. Poza kotami. Jestem otwarty. Dużo chcę kryminałów też. Lubię grać w kalty czasami. Jakieś tam gry plażowe. Typu, nie wiem, jakieś walzaby. Na przykład. No i... Nie wiem, na razie tyle. Pozdrawiam.
Witamy Cię na pokładzie tekstowo, to i teraz witamy na pokładzie głosowo. Od tego też to forum jest i wątek do poznania. Miłego korzystania, nie czuję jak rymuję.
Ja dołączam się do wpisu Johnsona i również witamy Cię na pokładzie.
Ej, ja również witam Cię na pokładzie, głosowo tym razem, nie wiem czy ja Cię tekstowo przywitałem, wydaje mi się, że tak, więc tym razem uzupełniam braki i witam Cię głosowo, Tomaszu, bo rozumiem, że ja, nie wiem czy ja Cię kojarzę czy nie, ale no, jakiego do miłego, do zobaczenia gdzieś tam na łamach forum vlogów, czy czego tam nam przyjdzie w przyszłości. Do zobaczenia.
No to jak wszyscy witają, no to czemu ja nie miałbym przywitać? No cóż, miłej zabawy. Mam nadzieję, że spodoba Ci się forum głosowe i korzystanie z niego. Jak i również tekstowe.
Ja również witam ciebie, Tomaszu.
Tomaszu, chciałabym się z Tobą przywitać jako nowa użytkowniczka tego forum. Miej się tu dobrze, tak jak ja się tu mam dobrze.
Ja do Aleksandra, do założyciela tego wątku. Słuchaj, tyle razy sobie ciebie tu słuchałam, tylko tyle, że zakładasz, a nigdy nie dokończyłam sobie twojego wpisu. I dopiero dzisiaj dowiedziałam się, że jesteś Rosjaninem, że tak świetnie mówisz po polsku, że znasz tyle języków. No podziwiam cię bardzo. Młody jesteś, to pewno jeszcze nie jeden, może szwedzki jeszcze ogarniesz, może finlandzki, jeżeli taki w ogóle jest. Bardzo serdecznie cię pozdrawiam i trzymaj tak dalej. Dziękuje za oglądanie.
Witajcie, życzę ręka. Powiedz mi, nie wiem, czym na Pani się zwracać. Powiedz mi, czym się Pani zajmuje, co Pani ogólnie robi w życiu?
No to witam cię Tomaszu po raz drugi. Co robię? Uczę w Szkole Społecznej Braila oraz bezwzrokowego posługiwania się komputerem tych takich podstaw, skrótów i tak dalej. No a poza tym piszę książkę życia. Mam już trzydzieści kilka rozdziałów. Nie wiem czy zdążę skończyć, bo jestem stara. Mam prawie osiemdziesiąt dwa lata, ale tak mi jakoś jest dobrze na tym świecie, że nawet nie mam zamiaru jeszcze z tego, z tego schodzić, z niego schodzić, no o nigdy nic nie wiadomo. No więc, a nawet się specjalnie nie spieszę, bo jak na razie czuję się nieźle, poza bólami w kolanach, to nic mi nie jest. No więc sobie wobec tego żyję sobie na tym świecie tak jak się da. W tej chwili jestem na wsi, w Koleczkowie. Cichutko, cieplutko, dobrze. We wtorek wracam, bo w środę, czwartki i piątki jestem w szkole. Wszystkiego mam trzynaście godzin tygodniowo. Na moim biurku leży sobie Joreczek, mój ukochany piesek, który ma osiem lat i strasznie mu gorąco. No a poza tym wszystko leci normalnie. A co ty robisz? Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź. KONIEC!
Tym razem zwracam się do Johnsona. A co ty uważasz za poziom? Kto jest na jakim poziomie? Bo to wszystko zależy od poszczególnych osób. Może ja już nie jestem na twoim poziomie, albo na poziomie tego, co byś chciał, żeby był. Trochę to tak, wiesz, brzmi, jakbyś selekcjonował ludzi. No, ale niech ci będzie.
Tutaj Helenko, się zgadzam z Tobą, właśnie no, to tak dziwnie było właśnie ze strony Johnsona, że tak selekcjonuje ludzi, no ale co zrobić, taki chyba już jest.
Przyznam się szczerze, że ciężko mi jak na razie to wytłumaczyć, a jeżeli miałbym to robić i zacząć kombinować, jakoś tłumaczyć według mnie, nie chciałbym to nikogo urazić, bo z tym to bywa różnie.
Wiadomo, bywa z tym różnie, no ale zdanie swoje czasami wyrazić też trzeba.
Pani Helenko, bardzo Panią podziwiam i bardzo chciałabym Panią poznać osobiście, przynajmniej móc porozmawiać bezpośrednio. Bardzo lubię i podziwiam osoby starsze, które mimo wieku nie narzekają jakoś nadzwyczajnie, nie przesadzają z lekarstwami niepotrzebnie, które mają poczucie humoru, tak jak Pani, i które tak pięknie się realizują, robią to, co lubią. Serdecznie Panią pozdrawiam. Życzę wszystkiego najnajlepszego.
Witajcie wszyscy, jestem Alek, mam 44 lata, pochodzę z Bielska Białej, tu mieszkam, właśnie. Na eltenie jestem po raz pierwszy, dzisiaj. Byłem na klangę jako Alekin99. Helenko, pamiętam ciebie jako sekarockę, właśnie z klango. Też cię witam. Jestem muzykiem z zawodu. Ja na klawiszach i śpiewam. Prowadzę m.in. Czar w dziedzie. I radio internetowe takie małe dla przyjaciół, znajomych. To radio nazywa się Moon FM. Więc... To na razie tyle. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru. Arek.
Witamy Ciebie na naszym pokładzie i oby Ci się z tego programu korzystało jak najlepiej.