EltenLink

Elten Mobile - betatesty dla systemu iOS

Back to Pozostałe platformy

#221 kazek5p

Nijak, Dawid nie planuje mobilnych apek.

2022-04-01 09:41

#222 lukasz1993258

szkoda rtak fajnie sie to zapowiadało. no ale to zrozumiałe.

2022-04-01 12:54

#223 Julitka

A skąd te wieści? o.o Planuje, tylko w nieokreślonej przyszłości, bo nie ma API i nie ma komu robić, że tak powiem.
-- (kazek5p):

--

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2022-04-01 13:04

#224 kazek5p

Więc gdzie tu plany?
-- (Julitka):
A skąd te wieści? o.o Planuje, tylko w nieokreślonej przyszłości, bo nie ma API i nie ma komu robić, że tak powiem.
-- (kazek5p):

--

--

2022-04-01 13:11

#225 Julitka

Yyy... No, nie ogarniam. Czy plany muszą być zawsze z określoną datą? Nie?
-- (kazek5p):
Więc gdzie tu plany?
-- (Julitka):
-- (kazek5p):

--

--

--

- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2022-04-01 13:19

#226 Julitka

Jak piszesz, że "Dawid nie planuje", to insynuujesz, jakoby ta apka nigdy powstać nie miała. A to nieprawda.

2022-04-01 13:20

#227 kazek5p

Ja też planuje nadawać legalnie Radio DHT i co z tego. Kasy brak, sprzętu nadawczego na chwile obecną się nie dorobiłem, ale przecież planuje.

2022-04-01 13:23

#228 kazek5p

Nie mam nic za złe Dawidowi, bo rozumiem, że jest fundacja, którą trzeba się zająć i szmat innych obowiązków. Jestem poprostu realistą.

2022-04-01 13:24

#229 kazek5p

Czy apka powstanie czas pokaże, jeśli powstanie będzie super, jeśli nie, moje zrozumienie jak najbardziej będzie.
-- (Julitka):
Jak piszesz, że "Dawid nie planuje", to insynuujesz, jakoby ta apka nigdy powstać nie miała. A to nieprawda.

--

2022-04-01 13:26

#230 Monia01

Może i jesteś realistą, ale jednocześnie trochę nie wiesz, o czym mówisz i wykazujesz trudności z czytaniem ze zrozumieniem, bo Dawid nie powiedział, że nie planuje zrobić apki mobilnej, wręcz przeciwnie

🇺🇦 🇵🇱
2022-04-01 13:27

#231 kazek5p

Wskaż wątek gdzie jest to napisane wprost.
-- (Monia01):
Może i jesteś realistą, ale jednocześnie trochę nie wiesz, o czym mówisz i wykazujesz trudności z czytaniem ze zrozumieniem, bo Dawid nie powiedział, że nie planuje zrobić apki mobilnej, wręcz przeciwnie

--

2022-04-01 13:29

#232 kazek5p

Jeśli wykazuje trudności z czytaniem ze zrozumieniem, to prosze wytłumacz mi w takim razie czego tu nie rozumiem.
-- (Monia01):

--

2022-04-01 13:32

#233 mojsior

TZgadzam się z tą wypowiedzią, najgorsze jest kiedy ktoś podaje datę, a potem dopiero jest narzekanie ludzi i zgrzytanie zembami, a bo dawid zły, bo nie wyrobił się w terminie, dajmy temu czas, dawid jest jeden tak przypominam, gdyby ktoś zapomniał.
Będzie apka mobilna to będzie, nie będzie, ja nie będę z tego powodu płakał.

-- (Julitka):
Yyy... No, nie ogarniam. Czy plany muszą być zawsze z określoną datą? Nie?
-- (kazek5p):
Więc gdzie tu plany?
-- (Julitka):
-- (kazek5p):

--

--

--

--

2022-04-01 13:40

#234 Monia01

Po pierwsze, o planach nikt nie musi cię, Kazek, informować wprost, określając dokładną datę. Po drugie, zajrzyj do wątku o preferencjach dotyczących rozwoju Eltena, luty 2022. Tam Dawid wprost napisał, że aplikacja mobilna to krok niezbędny. Chyba dokładnie takiego słowa użył.

🇺🇦 🇵🇱
2022-04-01 13:43

#235 kazek5p

Czyli twoim zdaniem "aplikacja mobilna to krok niezbędny." równe jest planuje?
Ja też moge tak napisać, że posiadanie koncesji na nadawanie radia na FM to krok niezbędny. Też przecież planuje.
Weź już nie brnij.
Zrozum też co ja mam na myśli a nie tak bronisz ręcyma i nóżkami tego co dawid ma zrobić lub czego nie zrobi lub powiedział lub nie powiedział.
-- (Monia01):
Po pierwsze, o planach nikt nie musi cię, Kazek, informować wprost, określając dokładną datę. Po drugie, zajrzyj do wątku o preferencjach dotyczących rozwoju Eltena, luty 2022. Tam Dawid wprost napisał, że aplikacja mobilna to krok niezbędny. Chyba dokładnie takiego słowa użył.

--

2022-04-01 13:52

#236 daszekmdn

Nie kłóćcie się, pada słońce, śnieg świeci, faaajnie jest :D.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2022-04-01 16:54

#237 Monia01

Ty weź nie brnij, Kazek. Będę bronić tego, czego bronić mam ochotę, zwłaszcza jeśli ktoś mówi coś, co uważam za bzdury. Tak się też składa, że rozumiem, co mówisz. fajnie, że zdajesz się nie mieć żadnych oczekiwań co do apki i jeśli się pojawi, to ok, jeśli nie, to też zrozumiesz. Tylko no... nie mów o rzeczach, które Ci się tylko wydają tak, jakby były naprawdę.

Życzę powodzenia w legalnym nadawaniu i mam nadzieję, że Twoje marzenia zmienią się kiedyś w realne plany
-- (kazek5p):
Czyli twoim zdaniem "aplikacja mobilna to krok niezbędny." równe jest planuje?
Ja też moge tak napisać, że posiadanie koncesji na nadawanie radia na FM to krok niezbędny. Też przecież planuje.
Weź już nie brnij.
Zrozum też co ja mam na myśli a nie tak bronisz ręcyma i nóżkami tego co dawid ma zrobić lub czego nie zrobi lub powiedział lub nie powiedział.
-- (Monia01):

--

--

🇺🇦 🇵🇱
2022-04-01 17:04

#238 zywek

@kazek5p i wszystko inne, napisz chociaż logowanie, to będziem rozmawiać.

2022-04-01 18:23

#239 kazek5p

Wiecie co, jak tak ma wyglądać rozmowa to mam na to wywalone,
nie zamierzam udzielać się więcej w tym wątku.

2022-04-01 18:44

#240 zywek

około.

2022-04-01 20:43