EltenLink

#1 iskierka1983 Archived

Witam!
Tu na forum pojawił się temat Altixa, a podobnego tematu o ECE nigdzie nie mogłam znaleść, więc go zakładam. Piszcie opinie i wszystko, czym chcecie się podzielić.

2022-09-22 17:02

#2 misiek

Pani obsługująca telefon zachowuje się tak jakby robiła to za karę, a tak po za tym spoko. Sprzęt dociera na czas, obsługa przyjemna i nawet cały dzień ci na szkolenie poświęcą jak potrzeba. Z serwisem naprawczym też 0 problemów. Sami dzwonią kiedy sprzęt zostanie naprawiony i dostarczony i tak się dzieje, bez zbędnego czekania. Jak korzystałem zawsze byłem zadowolony.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2022-09-23 01:01

#3 iskierka1983 Archived

Z tą panią chyba nigdy nie miałam do czynienia. Biorę od nich sprzęt pierwszy raz, więc nie wiem czego się spodziewać.

2022-09-23 15:10

#4 misiek

Lata nie korzystałem, więc jak jest teraz ci nie powiem. Mówię jak było kiedyś.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2022-09-23 16:57

#5 Julitka

Ja niestety miałam odwrotne doświadczenia w kwestii obsługi w ECE w zakresie szkolenia i podobne opinie na ten temat słyszałam; raz wybrałam się na prezentację Oriona, bo myślałam o jego kupieniu, ale niestety po jakichś 10 minutach pan powiedział "No, wiecie Państwo, ja także mam swoje obowiązki, do których muszę wrócić.". Zważywszy na to, że sami umówili się z nami na tę konkretną godzinę, zachowanie nie było fajne. Po tym doświadczeniu już tam nie wróciłam, z resztą nie miałam po co. Przyznaję, że pod tym względem Altix zachowywał się o wiele przyjemniej - pamiętam, że potrafiliśmy spędzić tam po kilka godzin nawet nad jednym produktem, bo zastanawialiśmy się, czy mi się przyda.
-- (misiek):
Pani obsługująca telefon zachowuje się tak jakby robiła to za karę, a tak po za tym spoko. Sprzęt dociera na czas, obsługa przyjemna i nawet cały dzień ci na szkolenie poświęcą jak potrzeba. Z serwisem naprawczym też 0 problemów. Sami dzwonią kiedy sprzęt zostanie naprawiony i dostarczony i tak się dzieje, bez zbędnego czekania. Jak korzystałem zawsze byłem zadowolony.

--

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2022-09-26 09:10

#6 iskierka1983 Archived

Ciekawe. Dwie opinie i skrajnie różne. To dobrze. Nie zależy mi na tym, żebyfaworyzować Altix, a bluzgać na ECE i odwrotnie, ale z drugiej strony, kiedy chcemy dokonać jakiegoś zakupu pierwszy raz w tym sklepie, to warto zasięgnąć języka i dzięki za uzasadnione opinie.

2022-10-01 15:49

#7 magmar Archived

A ja jestem bardzo zadowolona. Kupuję od nich od 2003 r.i nie miałam żadnego problemu z serwisem, zaopatrzeniem, konsultacjami etc.

2022-11-05 15:15

#8 matius

Ja również żadnego przykrego doświadczenia nie miałem.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2023-09-16 12:23

#9 Adasadula

podobnie :D, obsługa bardzo spox, problemy ze sprzętem np. kalibracja baterji i inne takie, naprawy etc bez problemu, zadzwonią jak sprzęt jest wysyłany czy do odbioru, kończąc, bardzo pozytywnie

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2023-09-20 20:10

#10 DJGraco

Ja mamdobre doświadczenia. Misiek to zależy na kogo się pewnie trafi. jak my dzwoniliśmy po raz pierwszy do Ece z wnioskiem to odebrał bardzo miły Pan także pewnie różne osoby tam przy infolinii pracują. Sam proces zakupu sprzętu też przebiegł bez problemów linijka qbraille i laska Svarowskiego przyszły normalnie do paczkomatu.

2023-10-18 14:52

#11 damianzegarek

Również nie narzekam na współpracę z ECE. Wszystko sprawnie i profesjonalnie ogarnięte i podpowiedziane.

2024-08-16 13:08

#12 markus1234

Ja zamierzam sobie z tej firmy kupić termometr bezdotykowy, i mam pytanie. Czy w trakcie zamówienia trzeba im przelewać pieniądze na konto, czy jest możliwość płacenia za pobraniem? Bo jeśli jest ta pierwsza opcja, to ni wiem, jak my go zamówimy, bo nie mamy karty kredytowej, na szczęście konto w banku moi rodzice mają, ale nigdy nie przelewaliśmy nikomu pieniędzy, zawsze brało się przesyłki za pobraniem. Jak jst w przypadku tej firmy? Chodzi mi o ten termometr:
https://www.ece.com.pl/index.php?page=shop.product_details&product_id=411&flypage=flypage.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=2
Czekam na odpowiedzi.

2024-09-02 10:35