android

huavei p9.

Started by martinus 85 posts last post 3 years ago Page 2 of 5

na szczęście w muzyce google play jest opcja powtarzania i mogę posłuchać piosenki do woli. Chyba tak zrobię.

Masz rację! To niegłupie! Normalny odtwarzacz nie ma funkcji powtarzania utworu, a muzyka google play zachowuje się jak winamp, więc jest dobrze.

to spróbuj tak. Ja słucham przez google play
May the force be with you!

no i tam działa

Tylko wiesz, czasami chce mi się posłuchać w kolejności muzyki bez ręcznego ustawiania, a tu zonk może być i to mnie wkurza. Napisałam w tej sprawie do huwawaya i nie dostałam jeszcze maila.

to może ci z huavei coś mają nie tak z tymi mailami

Przecież i tak przelatuję listę, bo czasami nie wszystko słucham, a na google playu jest o wiele fajniej jak testowałam.

A właśnie Marcinku, zaraz obaczę mojego gmaila, bo podałam adres.

no to google play hyba jest lepszy.

Zdecdowanie! Nic nie dostałam. Zaraz spróbuję jescze raz nakreślić problem, bo może im nie doszło.

Moim skromnym zdaniem nie może byc tak, że producent robi dany produkt, gdzie jedna ze specyfikacji nie do końca działa! Skoro mogę odtwarzać muzykę, to ludzie święci, niech to po ludzku działa, a nie odwalają taką manianę!

Ale chyba będę musiała otworzyć plik ręcznie nie z multimediów aplikacji tylko z karty SD, bo tak się nie da i może być ryzyko odtworzenia tylko do połowy, a jak otwieram z karty, to takich problemów nie ma! Zaraz zresztą napiszę do nich, niech mają. Ciekawe, czy mnie potraktują poważnie Napiszę, że jestem niewiomym użytkownikiem i niech trochę pogłówkują, a co. Chyba spore pieńiądze za to wydałam

noo masz rację. To hyba coś po stronie tego nowego androida

To niech sie tym w końcu zajmą, bo sorry, jak mam korzytać ze szystkic akcesoriów. Jak myślisz, jak do nich napisać

spróbuj im opisać co jest nie tak. Napisz o tym odtwarzaczu i opisz jak to działa w google play

W sumie działa tak samo, niezależnie od aplikacji. Znalazłam do nich maila i numer telefonu, ale nie chce mi się do nich dzwonić, tylko napiszę.

no to napisz i zobaczymy czy mail przyjdzie

Już sformułowałam i zaraz do nich pójdzie.

OK i zobaczymy czy odpiszą

a u mnie hyba coś z youtubem jest nie tak