EltenLink

Inpost mobile i problem z akceptacją regulaminu

Back to android

#1 DJGraco

Hej, kiedy tworzyłem przesyłkę w inpost mobile miałem problem z zaakceptowaniem regulaminu aplikacji. Jak klikałem pole edycji to przenosiło mnie do Chrome zamiast je zaznaczyć. Działo się tak za równo z talkbackiem jak i commentary.
Na iphonie mogę zrobić wszystko ok.
Ktoś miał też ten problem?
Pozdro

Edited 2022-09-16 14:50

#2 KaelaMensha2000

A ja mam problem z odebraniem paczki w paczkomacie i nie wiem co robię źle.

2025-01-28 20:25

#3 balteam

tzn jaki problem? Od niedawna czy w ogóle?

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2025-01-28 20:29

#4 KaelaMensha2000

Pierwszy raz próbowałam odebrać paczkę. Kiedy kliknęłam w otwórz zdalnie nic saię nie wydarzyło, ale też zastanawiam się jak trzymać telefon żeby było dobrze.

2025-01-29 08:14

#5 Adasadula

A to można trzymać źle, :O

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2025-01-29 09:04

#6 Adasadula

To znaczy powinna się zwyczajnie otworzyć, może coś po stronie paczkomatu się zepsuło się, ja przynajmniej takich problemów nigdy nie miałem

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2025-01-29 09:05

#7 Numernabis

Przede wszystkim musi być włączona lokalizacja w telefonie, bez tego nie otworzysz paczkomatu zdalnie.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2025-01-29 09:07

#8 balteam

Blisko paczkomatu, klikniesz otwórz zdalnie, potem pukaj gdzieśw środek, bo pewnie musisz kliknąć znowu raz czy 2.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2025-01-29 13:31

#9 KaelaMensha2000

Dziękuję, będę jeszcze próbować.

2025-01-29 16:19

#10 misiek

U mnie tak było tylko gdy stał zdezelowany paczkomat. Gdy wymienili problemów brak.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2025-01-29 18:30