Muzyka relaksacyjna
Back to Muzyka#1 Celtic1002
Witajcie.
Skoro powstał wątek o muzyce klasycznej, to może teraz relaksacyjna? Lubicie? Słuchacie? A może kolekcjonujecie? Ja mam tego od groma, bo bardzo, bardzo, bardzo lubię. Niejednokrotnie zdarza mi się zasypiać przy jakiś fotepianach z ptaszkami w tle, albo innych tego typu rzeczach. :)
Pozdrawiam.
Anna Frankowska
#2 daszekmdn
Ogólnie lubiłem słuchać tego z kimś wspólnie w tle. Samemu nie słucham takich brzmień.
Potrafię czasem przy niej zasnąć.
#3 Mimi
Też lubię. Szczególnie odgłosy natury. Wprawdzie nie zasypiam przy tym, ale włączam, gdy potrzebuję wyciszenia.
#4 Puszkin
Ja też czasem lubię, acz nawet nie muzykę, ale naprzykład gdy chcę się uspokoić, to włączam aurę i słyszę pięęęękne ćwierkanie ptaszków, ognisko i deszcz.
#5 daszekmdn
Muzyka może mnie jedynie wprowadzić w łagodny nastrój, uspokoić może mnie tylko np obecność blizkich osób.
#6 nietoperz
jak możecie to podeślijcie muzyke relaksacyjną nq mejla lub link do niej
#7 Celtic1002
Zależy, co Cię konkretnie interesuje, bo ja osobiście mam tego mnóstwo. :)
Anna Frankowska
#8 teletubis
ja lubie po stresującym dniu posuchać odgłosów natury
#9 nietoperz
interesowała by mnie taka muzyka która nadawała by sie do wykożystania w trakcie masażu żeby pacjent mógł sie jak najbardziej rozluźnić czyli wszelkiego typu spokojna muzyka relaksacyjna
#10 Celtic1002
Aaaa, to tego jest mnóstwo. :) Interesują cię krótsze utwory, czy bardziej dłuższe?
Anna Frankowska
#11 iskierka1983 Archived
@ Celtic.
Czy masz muzykę indiańską?
Uwielbiam FletnięPana w połączeniu z dźwiękami natury, wszelką muzykę indiańską.
#12 Celtic1002
Musiałabym popatrzeć. :)
Anna Frankowska
#13 Milena132
Muzyka relaksacyjna? Kocham. Mam też tego trochę, ale chyba jakiś bałagan zapanował. Szukam takiego ładnego utworu, co był w jednej aplikacji. Pewnie gdzieś go mam. Ale jak się to nazywało?
#14 sanklip
Hej!
Jeśli chodzi o muzykę relaksacyjną,
to też posłucham nie raz,
ostatnio u mnie na topie jest
Adrian Von Ziegler.
Zna ktoś?
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".
#15 Mimi
Taaak. Jaa znaam. Super klimat.
#16 iskierka1983 Archived
A ja nie znam, chociaż może słyszałam.
#17 Mimi
Jest sporo na Yt, Iskierko. Dużo celtyckich inspiracji. Ciekawe brzmienia oraz instrumentarium. Przemawia do mnie.
#18 sanklip
No jak pisałam wcześniej,
do mnie też.
Ciekawe, różnorodne instrumentarium.
Przemawia do mnie uspokajająco i łagodnie,,
co pozwala szybciej i lepiej zasypiać.
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".
#19 Krzysztof
Fletnia pana z gitarą to jest to!
#20 Natalia2000
ówielbiam, słucham, jak będe miała chwilkę to podeślę.