Witam mam pytanie jaki polecicie telefon dla osoby całkowicie niewidomej. mam zamiar złożyć wniosek o dofinansowanie na iphona i mam pytanie jaki polecacie telefon iphone se 2022 czy iphone 13 pro? zgóry dzięki za odpowiedzi
Dla mnie nie, stary oklepany design pamiętający jeszcze Iphone 6. W 13 pro napewno będziesz mieć lepszą baterię, wiele lepsze głośniki i audio to tak z istotnych rzeczy. Jeśli koniecznie chcesz Se polecam się zastanowić nad modelem 2020. Sporo tańszy, a w sumie to samo. Ja bym brał 13 pro.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Jeśli parametry są dla Ciebie najważniejsze to bez zastanowienia 13 pro. Iphone SE 2020 i 2022 mają tragiczne baterie, może 2022 ciut lepsza, ale niewiele.
Wiesz co ja nie mam telefonu z face ID, ale myślę że tak samo się da tego nie używać jak i TOuch ID. Tylko że wtedy nie masz zabezpieczenia np przy odblokowywaniu, i jakbyś takie chciał mieć to byś musial za każdym razem wpisywać kod do odblokowania.
Proszę Cię:) Nie żartuj. 138.4 x 67.3 x 7.3 mm 146.7 x 71.5 x 7.65 mm To jest dla Ciebie owiele owiele większa różnica? Jeśli ktoś ma dłonie jak dziewczynka to tak masz rację te kilka mm robi ogromną różnicę.
No właśnie. Jeszcze rozumiem np Iphone 13 pro max jest dłuzszy o ponad 2 cm szerszy o jakiś cm... Komuś to może po prostu przeszkadzać, bo tak woli. No ale jak różnicy jest pare mm niecały cm, a za to owiele lepsza bateria...
Tzn jeśli ktoś chce mieć jakieś zabezpieczenie żeby nikt niepowołany nie grzebał mu w telefonie to jak wyłączy Face Id no to jedynie zostanie mu kod. Tzn na logike to biorac bo przy Touch ID tak jest. Jeśli ktoś nie chce mieć żadnego zabezpieczenia i od tak odblokowywać Iphona to i kod może wyłączyć. -- (misiek): Z tym kodem bez faceid to pewne? Ja nie sprawdzę bo mam faceid.
Nie wiem, jak to powiedzieć, ale sama bryła nawet jakby jest jakaś taka większa sama z siebie. Jestem dziwny, wiem, ale dla mnie 13 mini jest większy od se, chociaż jest mniejszy. @Nuno, poprostu lubię małe telefony, ale znam granicę. 6,4 calowy ekran jest jeszcze w miarę.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Nie, to nie tak. Skoro nawet bodajże od 7 w górę nie dało się nie mieć zabezpieczenia, to wątpię, że teraz można. A sam kod jest dość słabym rozwiązaniem. Wyobrażacie sobie, ciągle, w każdym miejscu publicznym i przy każdym człowieku, przy którym trzeba będzie odblokować telefon, wpisywać ten kod? Nie można przecież non stop używać słuchawek, a synteza Iphona jest dobrze zrozumiała, także bezpieczeństwo to sobie w tym momencie będzie można wsadzić i poturlać, bo już o Apple pay to proponuję zapomniec w tym momencie.
This site uses cookies to enhance your experience.