[zrealizowana] Wzmianka wysłana wielu osobom
Back to Archiwum propozycji#1 magmar Archived
WItajcie, co o tym sądzicie?
To przydałoby się w grupach.
#2 tomecki
Jeśli już to z ograniczeniem np. do moderacji żeby uniknąć spamu.
#3 balteam
Teraz możesz wzmiankować kogośz kontaktów, więc jak nawet mógł byś zaznaczać wszystkich, to najwyżej spamera wywalisz od siebie z listy.
#4 misiek
Ja popieram.
#5 nuno69
@Tomecki raczej nie dodajesz spamerów do kontaktów, a wzmianki możesz wysyłac tylko tym, którzy mają cię w kontaktach, więc zrobienie tego jako lista wielokrotnego wyboru nie powinno być jakoś trudne
#6 Zuzler
TO byłaby fajna opcja, ale również bardzo miło byłoby móc wysyłać wzmianki osobom należącym do grup, którymi się moderuje w obrębie tych grup, niezależnie, czy dodadzą one admina do kontaktów, czy nie.
#7 nuno69
Prawie zrealizowane, czekam tylko na jedno wyjaśnienie od Dawida i robię pulla. Przy okazji troche tam poczyściłem ten kod.
#8 nuno69
https://github.com/dawidpieper/elten2/pull/20
Jak Dawid znajdziesz czas i twój komputer nie wybuchnie po odpaleniu tego koktajlu to wrzuć to do jakiejś aktualizacji. Już nie mogę wbez tej funkcji żyć
#9 camila
Działa jak natura chciała ;)
#10 nuno69
A no. Tylko jak napisałem w pullu, jest to mocno na lewo i bardziej na tymczas niż na stałe
#11 misiek
Tak jakby wysyła się tylko do jednej osoby, bo gdy wybieram tak jakby oznaczona jest tylko jedna osoba, ale albo nie jestem tego w stanie sprawdzić, albo nie umiem.
#12 nuno69
Czekaj, ale Dawid chyba nie wrzucił tego
#13 pajper
Zrealizowana, wykonał nuno69. Dziękuję.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#14 nuno69
Dzięki! Nie taki zły ten Ruby :D jak mu się poświęci więcej niż 10 minut