EltenLink

Jak przymocować telefon aby dobrze pokazywać obraz w trasie

Back to inne

#1 balteam

Bry, kiedyś Tomecki coś mówił na pewno o szelkach. Chodzi mi o to, czy da się jakoś fajnie i tanio przymocować telefon z przodu, aby na kamerce ktoś widział to co jest przed nami.
Jeśli te szelki to dobre rozwiązanie, to dzięki z góry jak ktoś napisze coś więcej.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2022-09-08 09:51

#2 tomecki

U mnie to się sprawdzało chociaż trzeba to wypoziomować, bo tam jest taki dynks, którym regulujesz kąt nachylenia telefonu. Trzeba to dobrze ustawić i będzie w miarę. Raczej nie zrobisz z tego dobrej jakości filmu na YT, ale tak żeby ktoś widział, co przed tobą to chyba spoko.

2022-09-08 10:31

#3 balteam

Gdzie to kupić i za ile? Różnią sięte szelki jakoś od siebie? W sensie są różne modele?

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2022-09-08 11:45

#4 tomecki

Owszem, różnią się. W pewnym sensie, bo generalnie występują ze dwa modele szelek jako takich, ze dwa modele mocowań do smartfonów i sprzedawane jest to w różnych kombinacjach. Przy najmniej tak wynika z tego, co widziałem, a zapewne nie widziałem wszystkiego. To, co ja mam to Maclean mc775.

2022-09-08 22:09

#5 balteam

2022-09-13 18:12