Forum

Remiksy i parodie z udziałem Eltenowiczów

Forum mieszane

nuno69

#1 ·

Transcription

Dzień dobry wszystkim. Pomysł na ten wątek przyszedł mi podczas, gdy sobie siedziałem z paroma osobami na Team Talku i sobie słuchaliśmy pewnych pięknych twórczości muzycznych. I właśnie chciałbym tutaj założyć taki wątek, w którym będziemy się mogli dzielić remiksami, które mamy z sampli pozyskanych chociażby i z tego forum. I chciałbym od razu tutaj nadmienić, że jeżeli ktoś nie zgadza się na ten remiks, to piszę do moderatora i taki remiks jest natychmiastowo stąd usuwany. To by było na tyle. Ja dziękuję za uwagę i mam nadzieję, że coś tu ciekawego bądź też śmiesznego się pojawi.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

daszekmdn

#2 ·

1 likes
Transcription

Ja na przykład zrobiłem kiedyś remiks z sampli Łukasza, konkretniej z wątku Pogoda, gdzie mówił o bólu głowy. I jeżeli autor sampli nie będzie mieć nic przeciwko, to remiks mogę tu wrzucić.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

lukasz1993258

#3 ·

Transcription

A wrzuć, sędziom posłucham.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

daszekmdn

#4 ·

1 likes
Transcription

Pół głowy, pół głowy, pół głowy, tak straszny ból, wziąłem jakąś tabletkę, dzwonić o karetkę, może będą sąsiadki, natychmiast sąsiadki.

nuno69

#5 ·

Transcription

No to chyba cię Łukasz tak w ta głowa nie bolała, skoro poszedłeś do sąsiadki dzwonić po karetkach, a ty tam wziąłeś siatki.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

lukasz1993258

#6 ·

Transcription

Ha ha ha.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

daszekmdn

#7 ·

1 likes
Transcription

I tak w zasadzie mam jeszcze parę remiksów, ale to może kiedy indziej.

Krepel88

#8 ·

Transcription

Jeden remiks to trochę mało. Dajcie coś jeszcze. Będzie się z czego pośmiać. Będzie fajnie. Fajny wątek. Serdecznie pozdrawiam. A jeżeli macie wątpliwości, czy jakieś tam moje nagranie mogłoby się pojawić? Myślę, że tak. Ja tam się nie obrażę.

kmicic92

#9 ·

Transcription

A ciekawe czy ktoś z jakiejś mojej wypowiedzi coś zrobił. Bo też jestem ciekawy jak by to brzmiało.

bratczyk96

#10 ·

Transcription

również wyrażam zgodę na to, że ktoś może to zrobić z moimi wpisami. Pozdrawiam.

Pozdrawiam

johnson

#11 ·

Transcription

Słuchaj, jak masz jeszcze nawet moje jakieś wiadomości prywatne z LTN-a czy coś i nie zrobiłeś jakiegoś remixu albo ktoś coś by chciał, chciałoby się szukać w takiej małej ilości moich postów, no to nie ma problemu, ja też z chęcią się sam z siebie w takiej super muzyce pośmieję, czemu nie?

wojtas

#12 ·

1 likes
Transcription

Witam Państwa bardzo serdecznie, ja co prawda nie zrobiłem remiksu, ale zrobiłem swego rodzaju parodię. A co to jest? Dowiecie się za chwilę. Napisy by Jacek Makarewicz

daszekmdn

#13 ·

1 likes
Transcription

Witam wszystkich, może to nie jest remiks postów z Eldena, ale remiks użytkownika tego programu, konkretniej Kasia Tarzyny. I do Was pytanie, kto owego kota naprawi?

violinist

#14 ·

Transcription

Ja tu z niecierpliwością czekam na użytkownika Daszek, który ma ze mnie kupę sampli i trochę remiksów porobionych. Steam Talka głównie, to byłoby elegancko, jakbym rzucił. Tych moich sampli to się trochę nazbiera i Pao ma trochę sampli eleganckich. Nie wiem, czy jakieś remiksy zrobiła. Nie, Pao chyba nie robiła remiksów. Dasz tylko. Kurde, no to czekam, czekam.

lwica

#15 ·

Podbijam, co prawda ja nie posiadam żadnych remiksów, ale fajnie by było, gdyby ktoś tu jeszcze coś wrzucił. Wyrażam zgodę na robienie sampli i remiksów ze mnie. ;)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

jamajka

#16 ·

1 likes
Ja też wyrażam, ja chcę! TYlko najpierw do mnie po proszę, a potem tu.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

lwica

#17 ·

Ty mogłabyś jakiś zrobić. ;)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

lwica

#18 ·

POdbijam znów, może ktoś coś jednak posiada, całkiem zabawna kopalnia by tu powstać mogła. :D

Adasadula

#19 ·

Ja mom trochę, własnych i zdobycznych, ale więkrzość poprostu się tutaj nie nadaje xd

daszekmdn

#20 ·

O to to.