Pola - nowy polski głos SAPI
Back to Screenreadery i syntezatory mowy#61 lukasz1993258
nie wiem, ja bym ten chciał potestować,chociaż w wersji demo.
#62 exterminator
nie polecam strasznie kaleczy polszczyznę!
#63 Adasadula
Mam pytanie: morze ktoś miał na Macoes? Zastanawiam się, jak by to działało. Dla mnie jakiś taki przymulony ten głos. Aż spać mi się od niego zachciało. Ale jednak w praktyce warto by było sobie przetestować. Acapelli już niema, więc durzego wyboru dla Maca niema.
#64 Adasadula
A jak z demo? Niema?
#65 DJGraco
Nie ma
#66 Paulinux
Jest live demo na stronie
#67 wredny
co?skasowali Acapele dla macos?
-- (Adasadula):
Mam pytanie: morze ktoś miał na Macoes? Zastanawiam się, jak by to działało. Dla mnie jakiś taki przymulony ten głos. Aż spać mi się od niego zachciało. Ale jednak w praktyce warto by było sobie przetestować. Acapelli już niema, więc durzego wyboru dla Maca niema.
--
#68 nuno69
Utrzymywanie zewnętrznego syntezatroa mowy dla OSX jest bólem głowy dla programistów, ale szczerze wątpię żeby kod czy binarki usunięto z serwerów.
#69 Adasadula
Taa, acapelli niema już od BigSure.
#70 Adasadula
Dla mnie ta pola to jak Kasia i Bodek. Takie przymulone, senne. Mi tam się nawet w tym audio demo niepodoba a 200ZŁ to chyba trochę przesada i jeszcze brak demo.
#71 mojsior
pola to jest porażka, chyba że ktoś chce pokazać czym jest anaalfabetyzm, bądź zrobić go gwiazdą kabaretu to wtedy jak najbardziej synteza jest zalecane.
A jak będziecie chcieli motywacji żeby sobie poleżeć, to wpiszccie słowo polish a na pewno synteza poprosi grzecznie poleż.
Poprostu miód malina.