Inne

W poszukiwaniu dźwięków...

Started by daszekmdn 135 posts last post 5 years ago Page 6 of 7

Mam go gdzieś. Pilne?
Happy hacking

Tak

Uzupełnię tylko, że trzeba mieć kanał aby coś pobierać.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Każdy ma konto Google, jeśli użyjemy go na youtube, cóż, ja tak mam i śmiga, jako takiego prowadzonego konta nie mam

szukam dźwięków sprzętów medycznych.
Olastenka.

Coś bym znalazł na dysku, priv.

priv
Happy hacking

freesound.org Trzeba konto założyć i strona po angielsku, ale tam na prawdę sporo różności jest.

szukm dźwięku który w rapie jest często wykorzystywany. Mianowicie spray, malowanie grafu. Chodzi o harakterystyczny dźwięk potrząsania puchą i to psikanie.
Sygnatura? A co to jest i do czego :D

Czy usatysfakcjonuje cię powitalny dźwięk Gta Sanandreas?
-- (Pitef):
szukm dźwięku który w rapie jest często wykorzystywany. Mianowicie spray, malowanie grafu. Chodzi o harakterystyczny dźwięk potrząsania puchą i to psikanie.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Jutro postaram się znaleźć bo mam na pewno.

Szukam dźwięku Netflix Intro najlepiej w wav

A ja mam takie pytanie, nie wiem czy to tutaj. Jest taki sampel, który przewija się gdzieś w internetach, ludzie dodają go doróżnych produkcji. Wie ktośco to jest? Fragment w załączniku

To jest początek muzyczki serialu z Archiwum x
Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

I mój były dźwięk budzika.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

A tu oryginał w całości.
https://www.youtube.com/watch?v=Qz2wnSVeITg
-- (DJGraco):
A ja mam takie pytanie, nie wiem czy to tutaj. Jest taki sampel, który przewija się gdzieś w internetach, ludzie dodają go doróżnych produkcji. Wie ktośco to jest? Fragment w załączniku

--

#120 Edited

@Misiek dzięki bardzo.
Aczkolwiek ten sampel nie pasuje do żadnych z propozycji, byćmoże jest on wyciągnięty z jakiejś przeróbki