Forum

Witam na forum głosowym

Forum głosowe

Previous 11 / 18 Next

lukasz1993258

#201 ·

Transcription

Ja Ci powiem, najprawdopodobniej to może być styczność z tym, że tak jak już tutaj wspomniałem, mają być tytuły głosowe zamienione na tytuły tekstowe. I prawdopodobnie coś nie stykło, albo Dawid coś jeszcze robi z tą stroną internetową, nie wiem. W każdym bądź razie tak jest i szczerze powiedziawszy, troszkę mnie to zszokowało.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

piter9521

#202 ·

1 likes
Transcription

co prawda to prawda dobre, dobre, to jest dobre taka namiastka słuchajcie, taka namiastka taki, taki teścik taki trochę dookoła, ale jednak

lukasz1993258

#203 ·

Transcription

A ja mam apel, żeby tego nie usuwać Nawet tego małego testowego wpisu tekstowego Który się tu pojawił Bo to zawsze będzie jakieś wspomnienie Na przyszłość Gdy ktoś tutaj zajrzy, żeby sobie poczytać A właściwie posłuchać, że tak powiem To będzie co wspominać

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Celtic1002

#204 ·

1 likes
Transcription

No dobra, jak wszyscy, to ja też. Spam się tu zrobił, o matko boska. A ja tak rzadko przeglądam forum głosowe, że... że prawie wcale. Uno, due, tre, quattro, cinque, seisette, otto, nove dieci, undici... Tre dieci? Quattro dieci? I coś chyba pominęłam. W każdym razie.

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Bartek1

#205 ·

Transcription

Uno, due, tre, quattro, cinque, sei, sette, otto, nove, dieci, undici, dodici, tredici, quattordici, quindici. Parli dobrze.

Pewien śmiałek spod miasta Gdynia,rzekł: „Ogiera podniosę – to chwila!”Lecz koń był uparty,kopnął go w czarty,a chłop się nauczył, że siła to kpina.

DJGraco

#206 ·

Transcription

Witamy Cię Batku bardzo serdecznie na forum głosowym. Bardzo miło Cię poznać. No i życzymy miłej zabawy.

Bartek1

#207 ·

Transcription

Acha dziękuję bardzo, gazacjanie, będę się starał jak największy udzielać tu, na forum głosowym Eltena, jak i na tym toku, na kanale Tyflo, tyflonet, czy jakoś tak,

Pewien śmiałek spod miasta Gdynia,rzekł: „Ogiera podniosę – to chwila!”Lecz koń był uparty,kopnął go w czarty,a chłop się nauczył, że siła to kpina.

thx3000

#208 ·

Transcription

Witam wszystkich, ja tymczasowo, tym razem z tego konta, bo jedynie do niego pamiętam hasło, a chciałem sobie zrobić test, czy na telefonie dam radę się nagrywać, bo obecnie do komputera dostępu nie mam i postanowiłem trochę to forum głosowe przeglądać. Tak więc to tyle, to był test.

lukasz1993258

#209 ·

Transcription

Słuchajcie, jest 1 maja 2018 roku, a 12 maja będzie również taki rok, jak zaczęło forum głosowe na etnie funkcjonować, więc niedługo się zbliża rocznica.

Celtic1002

#210 ·

1 likes
Transcription

Witajcie, to jest testowy wpis w tym wątku, przepraszam, ale muszę to sprawdzić, bo jest dziwna sprawa. Jak się nagrywam z telefonu, to wpis się niby wysyła, ale jego nie ma i jestem ciekawa, czy będzie to samo, jak zrobię tak z komputera.

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Celtic1002

#211 ·

1 likes
Transcription

Dziwna sprawa? Bo tak poszło? What's going on?

Anna Frankowska

lukasz1993258

#212 ·

Transcription

Jeden mały test, ponieważ chyba jest problem z zapisywaniem wątków głosowych na dysku. Jeżeli wszystko pójdzie dobrze, to jeszcze dam znać, ale chyba jest pewien problem, tylko muszę się jeszcze upewnić.

longshoot

#213 ·

Transcription

Dobry wieczór, ja próbowałem też z telefonu nagrać, ale niestety no, iOS nie działa, nie współpracuje. Zresztą bardziej przeglądarki, bo w Safari miałem jakiś tam problem z HTML5, czy jakiś taki problem, a na Mozilla Firefox i na Google Chrome w ogóle nie odtwarza ani nic takiego, więc no, może w przyszłości.

daszekmdn

#214 ·

1 likes
Transcription

Z iPhoneu všichni raste ruce a věmětně než z androidov.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

lukasz1993258

#215 ·

Transcription

Jest wszystko ok, jednak zapisuję.

daszekmdn

#216 ·

1 likes
Transcription

Dla niewysyłających się wpisów, które ponoć są wysłane, ja taką sytuację miałem w grudniu. Spróbuj inną przeglądarką. A jeśli to iPhone, to cóż, na iPhone'ach niestety, z tego co ja wiem, nagrywanie nie działa zupełnie.

lukasz1993258

#217 ·

Transcription

A jednak dziwna jazda jest taka, że gdy na przykład chcemy zapisać jakiś plik z forum głosowego i zmienimy jego nazwę, to niestety ten plik się nie zapisze. To znaczy pisze, że niby zapisano, ale tak naprawdę nie zapisano. Także mniej więcej tak to niestety wygląda.

papierek

#218 ·

1 likes
Transcription

A, potrafiłem nagrywać Zenfruidę, nie wiedziałem, telefon w ogóle tu jest fajny.

po co mi sygnatura?

lukasz1993258

#219 ·

Transcription

strasznie cię przeskakuje tak ci dziwać nie słychać papierek

daszekmdn

#220 ·

1 likes
Transcription

bo tak właśnie działa nagrywanie z telefonu.

Previous 11 / 18 Next