Ej, pytanie, czy ktoś ma rozsądnie zrobiony keyconfig do swampa, co by się dało prosto grać z klawy? Widziałem coś takiego, ale osobiście niemam niestety
Płatnego konta nie da się założyć, ja sprawdziłem. Zapłaciłem te 24 USD za pierwszy rok, i nie otrzymałem żadnego maila czy coś, zwróciłem się po zwrot do paypala i naszczęście się udało, bo jeremy zignorował maila którego do niego napisałem. A szkoda, bo byłem ciekaw jak to wygląda
A czy za free można nadal grać. Kiedyś grałem, i darmowa wersja jak na możliwości tej gry była znakomita. Fakt nie zdobędziesz rangi, ale przynajmniej rozbudować sobie postać można było. Teraz nie wiem jak jest. Jeśli darmowe konta nadal działają. To chętnie do tej gry wrócę.
-- (martinus): A czy za free można nadal grać. Kiedyś grałem, i darmowa wersja jak na możliwości tej gry była znakomita. Fakt nie zdobędziesz rangi, ale przynajmniej rozbudować sobie postać można było. Teraz nie wiem jak jest. Jeśli darmowe konta nadal działają. To chętnie do tej gry wrócę.
@Martina a w jaki sposób sprawdzałaś? Czy było to napisanie że sprawdziłaś? Jeśli nie, to jak inaczej? Czy było to otforzenie pliku z keyconfigiem w notatniku i sprawdzenie gdzie zapisywana jest wartość z nazwą klawisza?
-- (martinus): sprawdzałem. No i wydaje mi się że nie ma.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
This site uses cookies to enhance your experience.