Gry audio (dyskusja ogólna)

Swamp

Started by kacper 53 posts last post 1 month ago Page 2 of 3

bo klikasz w plik checkup.exe tylko musisz go odpalić jako admin

Ej, pytanie, czy ktoś ma rozsądnie zrobiony keyconfig do swampa, co by się dało prosto grać z klawy? Widziałem coś takiego, ale osobiście niemam niestety

Płatnego konta nie da się założyć, ja sprawdziłem.
Zapłaciłem te 24 USD za pierwszy rok, i nie otrzymałem żadnego maila czy coś, zwróciłem się po zwrot do paypala i naszczęście się udało, bo jeremy zignorował maila którego do niego napisałem.
A szkoda, bo byłem ciekaw jak to wygląda

Na audioames może pociągnij temat, mail twuj był w spamie czy coś, ludzie dalej grają, więc jakośkupują chyba te konta.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

A czy za free można nadal grać. Kiedyś grałem, i darmowa wersja jak na możliwości tej gry była znakomita. Fakt nie zdobędziesz rangi, ale przynajmniej rozbudować sobie postać można było. Teraz nie wiem jak jest. Jeśli darmowe konta nadal działają. To chętnie do tej gry wrócę.
May the force be with you!

Ale ofline czy online

-- (martinus):
A czy za free można nadal grać. Kiedyś grałem, i darmowa wersja jak na możliwości tej gry była znakomita. Fakt nie zdobędziesz rangi, ale przynajmniej rozbudować sobie postać można było. Teraz nie wiem jak jest. Jeśli darmowe konta nadal działają. To chętnie do tej gry wrócę.

--

offline.

Ale to zawsze było darmowe :O

-- (martinus):
offline.

--

A ma ktoś jakiś keyconfig do gry bo gram tylko przy użyciu klawiatury, a jeśli tak to czy jest możliwość przeedytowania klawiszy

ja do tej gry by hodzić dotyłu potrzebowałem taczpada a taczpad mi nie działa

Myszka albo touchpad, inaczej nie da się
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

No to mogę grać tylko przy użyciu touchpada.

Da się da się.

-- (balteam):
Myszka albo touchpad, inaczej nie da się

--

@adasadula, to jak innaczej, jest możliwość jakoś przeedytowania tego pliku keyconfig.ini

@martina, a czy sprawdziłaś zanim się spytałaś?

-- (martinus):
@adasadula, to jak innaczej, jest możliwość jakoś przeedytowania tego pliku keyconfig.ini

--

sprawdzałem. No i wydaje mi się że nie ma.

@Martina a w jaki sposób sprawdzałaś? Czy było to napisanie że sprawdziłaś? Jeśli nie, to jak inaczej? Czy było to otforzenie pliku z keyconfigiem w notatniku i sprawdzenie gdzie zapisywana jest wartość z nazwą klawisza?

-- (martinus):
sprawdzałem. No i wydaje mi się że nie ma.

--

czy ktoś wie jak taczpada odblokować?

#39 Edited

Że jak odblokować :O, poza tym to chyba nie na ten wontek

-- (krzykacz):
czy ktoś wie jak taczpada odblokować?

--

Musisz włączyć go w systemie.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.