nuno69 — Post 82 of 107
2018-10-14 16:18
1 like
Nie, bo0 to jest w zgniłym BGT i przez to defender wywala
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
sklepy się pojawiają gdzieś na mapie co jakiś czas, możesz za kasę tam kupić coś jak dobrze pamiętam, heh jak lv 6 bez kasy zdobyłeś to ładnie.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
bo przed hfilom włorzyłem gdzieś kase ale coś zapiszczało inic dalej nic sie niedziało
jak urohomić sklep bo wrzuciłem kase i nic
pisze w imieniu kumpla ta gra mu niehodzi wyłancza defendera a dalej niedziała co ma zrobić by mu ta gra ruszyła?
jak korzystać z sklepu wrzucam kase do takiej warczącej maszyny ale nic sie niedzieeje
mi też, ale w ustawieniach wyłączyłem defendera --Cytat (generał39): pisze w imieniu kumpla ta gra mu niehodzi wyłancza defendera a dalej niedziała co ma zrobić by mu ta gra ruszyła? --Koniec cytatu
a jak go znaleść? --Cytat (generał39): jak korzystać ze sklepu --Koniec cytatu a j
tam jest takie coś co warczy tam wrzuca sie kase ale tylko ją sie traci
to jak wżućisz kase to enterek --Cytat (generał39): tam jest takie coś co warczy tam wrzuca sie kase ale tylko ją sie traci --Koniec cytatu
raz wrzuciłem wrzzystkie monety inic aco morzna tam kupiić?
to jak wżucisz kliknij y apotem enterek --Cytat (generał39): raz wrzuciłem wrzzystkie monety inic aco morzna tam kupiić? --Koniec cytatu
jak sie pozbyć takiego czegoś co lata i niszczy tarcze?
ja niiiigdy z tym śę nie spotkałem --Cytat (generał39): jak sie pozbyć takiego czegoś co lata i niszczy tarcze? --Koniec cytatu
wczorajdoszedłem do 11 lewelu