Gry audio (dyskusja ogólna)

the blood rain

Started by pates 107 posts last post 7 years ago Page 1 of 6

co sądzicie o tej grze których wiele jest?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#2 1 like

ale może coś więcej? Jeżeli chcesz/chcecie, bo to do wszystkich żebym coś sądził czy chciał spróbować... Nie jestem zapalonym graczem, a raczej wolę konkretne gatunki... TO cusik napisz o tym, co to jest, jakie tam się ma cele i się ciesz, że nie jestem modem tego forum, bo by warning poleciał w tym momencie, bo to nie jest pierwszy raz, a do was mówić , a efekt jakbym do ściany to robił.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

#3 1 like

Mi się już nawet tego ostrzerzenia wystosowywać nie chce :(.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

gra taka jak wszystkie inne typowe gry audio od tyc samtupich i innych, gdzie biegamy lub skaczemy w prawo i strzelamy.
Podobno jakieś tam lewele zdobywamy gdzie jest coraz tródniej, ale jak usłyszałem nagranie jak to słychać to nawet nie ściągałem bo nie było w tej grze nic co by mnie do tego zachęciło

akurad dźwięki są nawet nawet. Taka gierka z zabijaniem, nazwa sama znaczy deszcz krwi.

taa z wyjątkiem kroków

no te kroki jakieś takieś słabe

Ktoś mugłby podać linka?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

#9 2 likes

No, w grze jest nawet crafting. Ale balans leży tutaj jak pies po przejechaniu ciężarówą. Jest gosciu z maszynówką, któremu nawet nie możesz powiedzieć "spadaj gościu" po zdechniesz za nim zdążysz powiedzieć O ja pierdolę.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

a co się da zcraftować tam?

#11 1 like

Sam odkrywaj
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

tam zdobyć lvl 10 to tylko z cheatingiem

#13 1 like

Ja wam powiem ze ta gra wcale nie jest złą :).

nie jest najgorsza. Ale wbić 6 lvl to zadanie.

#15 1 like

Eee. Jak wiesz co robisz to nie

no mam zabijać ich, i zabijać.

Czy ktoś da linka, bo nie mogę przeglądać forum audiogames na domowym necie. Sprubuję na hotspocie.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

nie prawda. Ja dotarłem do lvl 10 bez cheatów, Owszem umarłem potem, Ale jednak, się da

Na hotspocie też mi się nie ładuje audiogames.

na ff spróbój