Messenger i Windows
Back to Oprogramowanie#41 denis333 Banned
A ja tam wolę mirandę. I do póki będzie to działać, to zostaję.
#42 lwica
Denis, ale przez mirandé Sobie nie pogadasz, no chyba, że Ja o czymś nie wiem.
#43 Prof.Falkowicz
sluchajcie zainstalowalem sobie messengera i mi wszystkodziala jakosc rozmów jest lepsza niz na skypie byla kiedy kolwiek, a co jest najfajniejsze to jest tam tez video to na wypadek gdyby ktos z was gadal z kims widzacym
#44 misiek
Na Skypie też jest video.
#45 Prof.Falkowicz
wiem i na team talku tez, ale poprostu otwieram sie na nowe apki bo chcialem sprawdzic czy sobie z tym poradze
#46 longshoot
no to git.
#47 nuno69
Ale czym się różnią te klienty wszystkie? I które jest najlepsze?
#48 Prof.Falkowicz
nie ma najlepszego albo najgorszego, chociaz teraz jesli chodzi o mnie to najgorszy jest skype, ale tak prawde mówiac to kazda apka jest inna
#49 nuno69
Ale ja pytam o klienty messengera
#50 Prof.Falkowicz
to oprócz messengera nie ma innej takiej apki
#51 denis333 Banned
@profesor.falkowicz: Zanm napiszesz post, zapoznaj się z treściami zamieszczonymi wcześniej na forum.
#52 nuno69
Dzięki Denis :)
#53 Prof.Falkowicz
czytalem wasze wszystkie wpisy
#54 denis333 Banned
Jak byś czytał, to po 1. Wiedział byś, że wątek dotyczy aplikacji obsługujących messengera, i że ktoś wspomniał o capricornie czy jak to drugie się tam nazywało...
#55 Celtic1002
@denis333 Caprine. :)
Anna Frankowska
#56 denis333 Banned
Oo Dzięki. Może nawet sam sobie to potestuję i zobacze, co da się z tym zrobić.
#57 DJGraco
Pojawiła się ostatnio appka messenger for desktop oficjalna. Testował ktoś, warto to instalować?
https://www.messenger.com/desktop
#58 DJGraco
Dobra, ta oficjalna appka nie jest dobra, gdyż jak mam chat to nie wyświetla kto powiedział daną kwestję,
np na stronie messenger.com
Jacek napisał/a: Aaa rozumiem
Grzesiek odpowiedział'a Spoczko
To w tej aplikacji się wyświetla
Aaa rozumiem
Spoczko bez nadawcy
#59 zywek
Przecież to caprine to jest to samo co messenger ze sklepu.
#60 balteam
Ktoś wie jak rozwiązać problem desktopowego klienta? Czytam wiadomość strzałką góra dół, to czasami niektórych słów ze środka linijki nie czyta, muszę czytać to po słowie.