Forum

Kółko i krzyżyk sprzedaje Prowadnica

Pozostałe oferty

pajper

#1 ·

Edited 2 likes
W najbliższym miesiącu chcemy wystartować z oficjalną, regularną sprzedażą druków 3d. Ale że już powoli nam miejsca zaczyna brakować, uznaliśmy, że zrobimy pierwszeństwo dla Eltenowiczów.

Kółko i krzyżyk drukowane jest w kolorze srebrnym lub niebieskim, kolor wysyłamy losowy, bo sam nie wiem nigdy, które są które. :)

Zestaw składa się z planszy, wieczka i dziewięciu pionków z krzyżykiem z jednej, a kółkiem z drugiej strony.

Na razie mam 5 sztuk dostępnych od ręki, pozostałe na zlecenie, czas realizacji do kilku tygodni.

Cena 30 zł, plus ewentualnie wysyłka. Możliwe także umówienie odbioru w Warszawie lub Gdyni.

Osoby zainteresowane zapraszam do zadawania pytań w wątku, a składania zamówień u Mai (jamajka). :)

PS. Oczywiście wystawiamy fakturę VAT.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

DJGraco

#2 ·

Z jakiego materiału jest robiona gra?

pajper

#3 ·

2 likes
Z plastiku PLA. Można też zrobić z ABS, który jest wytrzymalszy, ale PLA daje radę, a atutem jest biodegradowalność.
#StandWithUkraine

DJGraco

#4 ·

Jakie są wymiary planszy?

pajper

#5 ·

2 likes
6x6 cm. :)
#StandWithUkraine

pates

#6 ·

Abs ik czy jakieś pla?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

pajper

#7 ·

2 likes
PLA w zupełności wystarczy. :)
#StandWithUkraine

Numernabis

#8 ·

Edited
Czy to jet typowe kółko i krzyżyck czyli do trzech w jednym rzędzie czy jest to inna bardziej rozbudowana wersja czyli więcej w jednej lini trzeba ułozyc?
Pytam, bo jeśli 3 w rzędzie to zaczynający zawsze wygra jeśli druga osoba jako pierwszy ruch nie postawi swojego znaku w środku, w przciwnym rzie jest z góry przegrana.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

pajper

#9 ·

2 likes
To jest typowa gra. I, fakt, matematycznie łatwo jako rozpoczynający zawsze wygrać lub zremisować.
#StandWithUkraine

Numernabis

#10 ·

Edited
Szkoda, bo taką na 5 w rzędzie to bym kupił, tu już nie da się tak łatwo wygrać :) choć tu musiałaby być dość spora plansza, takie rozgrywki są dość długie.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

Julitka

#11 ·

Można złożyć zamówienie indywidualnie. :)
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

pajper

#12 ·

3 likes
Jeszcze dla porządku napiszę, że wszystkie gry, w tym kółko i krzyżyk, można zakupić w naszym nowym sklepie:
https://sklep.prowadnica.org
#StandWithUkraine

DJGraco

#13 ·

1 likes
Ooo, gratuluję założenia sklepu!
Za raz chyba zrobię tam pierwsze zakupy :D

daszekmdn

#14 ·

Ta strona nie działa
Serwer sklep.prowadnica.org nie może teraz obsłużyć tego żądania.
HTTP ERROR 500
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

pajper

#15 ·

Dalej występuje ten błąd? Dziwię się, bo to jedyne zgłoszenie.
#StandWithUkraine

daszekmdn

#16 ·

~JUż jest OK.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

DJGraco

#17 ·

Ja normalnie już zakupiłem m.in tą grę i u mnie cały proces zakupu przebiegł poprawnie. Problem był tylko po stronie banku, ale to dostępność appki.

patricus

#18 ·

większość produktów są bardzo drogie nie wiem czemu aż tak ale to jest droższe niż wersje dla widzących, wszczegulnośći Chińczyk etc.
an error occurred, please press the meow button to continue.

pates

#19 ·

1 likes
Wiesz. Projekt, filament itd chyba kosztują. A jak masz farmę, to się podziel.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

daszekmdn

#20 ·

1 likes
Drukowanie 3D zużywa sporo prądu, do tego jest filament, do tego konieczność opracowania projektu, a z czegoś fundacja musi albo zarobić, albo chociaż wyjść na 0 by było to jakkolwiek opłacalne.