survive the wild - gra zamknięta
Back to Archiwalne#181 pates
Ogulnie też grupą właśnie grupujesz ludzi
#182 martinus
Zobaczymy jak będzie. A ciekawe czy można zrobić miecz, mając już gotowe, sword handle.
#183 mustafa
Tak można, wystarczy korzystać z ich strony tam wszystkie poradniki są, oczywiście po angielsku.
#184 pates
Na bsg jest tego sporo acz nie wszystko
#185 mustafa
na przykład czego nie ma bo nie wiem
#186 pates
Paper fan dajmy jako przykład, shark tooth necklace, mutated wolf neutralizer etc
#187 mustafa
paper fan to na prawde przydatny item, a te pozostałe to są itemy questowe, więc niedziwne, ze tego tam nie ma, widać nie załapałeś sensu tej gry troche.
#188 pates
Załapałem, no ale jak dają crafting guide, to crafting guide. Nie ma osobnej receptury na sandpaper tak swoją drogą, no znalazło by się tego jeszcze troszkę
#189 mustafa
Prawda jest taka, że wszystkiego jesteś w stanie się dowiedzieć od innych graczy, ale do tego trzeba odrobijnę więcej wysiłku, niż zajżenie na eltena
#190 mustafa
sant paper jak to nazywasz to też jest część questu, a do questów jak wiadomo nie ma instrukcji bo chodzi o odrobinę własnego wysiłku
#191 pates
Nie, to nie jest część questu. Tego też się używa do np łuków. Oczywiście, tylko mówię że jak zabrali się za crafting guide, to powinni go aktualizować
#192 AXM04
witajcie
takie pytanko
ktoś jeszcze gra w stw?
#193 pates
Chcesz jakieś itemy, czy coś? To mogę dostarczyć.
#194 AXM04
nie dzięki :D
już sporo gram to nic nie potrzebuje
tak z ciekawości pytałem kto jeszcze gra
#195 Zuza
grałam i mam jakieś kąto tam
klienta.
#196 martinus
ja będę musiał do tej gry wrócić.
#197 Zuza
i nic niepamiętam już :D
klienta.
#198 martinus
No to tak jak ja. @zuza.
#199 jamajka
Żałuję, że tam znikająte konta, bo serio bym pograła, ale ja nie mam czasem fazy na gry i potem każdorazowo muszę od początku zaczynać. :d
#200 martinus
też bym chętnie do tego wrócił, ale niestety jest jak jest @jamajka