Papier brajlowski
Back to Tyflo sprzęt#1 nsoft15
Witam. Mam pełen karton papieru brajlowskiego, jest to 800 arkuszy a4. Karton od jakiegoś dłuższego czasu leży w szafie i mi już się nie przyda. Sprzedaję całość za 130 zł do lekkiej negocjacji. Papier był brany z altixu, więc można sobie sprawdzić gramaturę i wymiary na ich stronie. Preferuję sprzedarz po przez allegro lokalnie, dzięki temu transakcja będzie bezpieczna a przesyłka darmowa. Zapraszam.
#2 Zuzler
Ryza to 500 kartek. ;)
#3 nsoft15
Dzięki za uświadomienie mnie, poprawione
#4 misiek
Czyli jaka cena?
#5 nsoft15
zależy ile potrzebujesz
#6 mucha
500 kartek to 5 kilo
#7 Zuzler
W przybliżeniu, nawet papier brajlowski może być różnej grubości, więc i waga się nie musi zgadzać.
#8 mucha
no o tym mówię ale kiedyś liczyłem i sie sprawdziło
#9 nsoft15
jak to ma jakieś znaczenie to papier był zakupiony w altixie, wydaję mi się że tam tylko 1 rodzaj papieru mają. Przyszło to w takim wielkim kartonie ale trochę kartek już było wziętych, więc nie wiem czy na sztuki czy po prostu mam to zważyć i całość sprzedać w kilogramach.
#10 majkmik1981
Dziwne. Kupowałem kiedyś papier w altixie i karton zawsze zawierał tysiąc kartek. Tysiąc kartek formatu A4. No, ale może się coś zmieniło, i sprzedają mniejsze porcje, bo nie szło im?????.
#11 nsoft15
w sumie sam nie wiem, też mi się wydaje że jest tam 1000 ale pewien nie jestem i nie wiem jak to sprawdzić.
#12 mucha
najlepiej na kilogramy bo pewnie tak i jest sprzedawany
#13 Zuzler
Nie, Altix naprawdę sprzedawał/je na sztuki kartek. Ale faktem jest, że jeśli zważysz go, to się pokaże przynajmniej, czy ich jest jednak bardziej 500 czy 1000, bo mam wrażenie, sądząc z Twojej zmiany pierwszego wpisu, że sam za bardzo tego nie wiesz.
#14 nsoft15
no nie wiem, pamiętam że kosztowało to chyba 130 zł i jest taki wielki ciężki karton i ktoś tam liczył te kartki i wrzucał do tego kartona.
#15 Tygrysica
Trzy kilo, czyli 300 kartek, kupiłabym za 40 złotych.
#16 zywek
Se jaja robicie? 300 kartek można było kupić u nas za 15.
#17 lwica
U nas też, natomiast od teraz kilogram jest za 20 zł.
#18 Piotr
Inflacja, wszędzie jest, a co. :D
#19 misiek
No, podobno towar wart tyle ile ktoś jest w stanie za niego zapłacić.
#20 Adasadula
O kurrrde, u nas kilo idzie za 5 xd