A mnie kurwica trzyma bo to już drugi raz jak syn dzwoni do ośrodka, do lekarza rodzinnego, chce się umówić na wizytę i okazuje się, że nie, bo ma gorączkę i jest chory. To pytam się kura, kiedy ma umawiać się na wizytę u lekarza, jak jest zdrowy?!!!! Przecież nie ma już pandemi, po jakiego h...a ci lekarze są i za co biorą kasę?!!!
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
czy wam też się tak straszliwie nie chce pracować jak mi? czy to jednak ze mną coś jest nie tak, i powinienem udać się do Choroszczy na badania kontrolne? Wkurza mnie strasznie to moje rozleniwienie. Do wszystkiego muszę się zmuszać, a żadna rzecz, w którą muszę włożyć jakiś tam wysiłek nie sprawia mi przyjemności. :/
To zmień lekarza, albo jak mega się źle czuje to jedźcie na pogotowie. -- (Numernabis): A mnie kurwica trzyma bo to już drugi raz jak syn dzwoni do ośrodka, do lekarza rodzinnego, chce się umówić na wizytę i okazuje się, że nie, bo ma gorączkę i jest chory. To pytam się kura, kiedy ma umawiać się na wizytę u lekarza, jak jest zdrowy?!!!! Przecież nie ma już pandemi, po jakiego h...a ci lekarze są i za co biorą kasę?!!!
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Miśku, ale nie o to chodzi, ale so sam fakt, jesteś chory to dzwonisz do lekarza żeby cię przebadał, a tu wychodzi na to, że do lekarza trzeba dzwonić tylko wówczas kiedy jesteś zdrowy. Pojebało im się w głowach od czasu Eldorado jakie mieli podczas pandemi. Co oni chcą leczyć zdrowych? Bo na to wygląda.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
No to mówię, w takiej sytuacji zmień lekarza. -- (Numernabis): Miśku, ale nie o to chodzi, ale so sam fakt, jesteś chory to dzwonisz do lekarza żeby cię przebadał, a tu wychodzi na to, że do lekarza trzeba dzwonić tylko wówczas kiedy jesteś zdrowy. Pojebało im się w głowach od czasu Eldorado jakie mieli podczas pandemi. Co oni chcą leczyć zdrowych? Bo na to wygląda.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Musiałbym zmienić ośrodek, a nie lekarza, bo to w ośrodku nie chcieli zarejestrować, ale nie jest to takie proste, bo w Krakowie nie jest to jedyny taki przypadek, w Olkuszu również są takie przypadki i zmieniając ośrodek wcale nie jest powiedziane, że będzie lepiej.
To ja też idę do Choroszczy. Albo cieszę się pięć minut, a potem deprecha w ciul. :D -- (djdenismusic): czy wam też się tak straszliwie nie chce pracować jak mi? czy to jednak ze mną coś jest nie tak, i powinienem udać się do Choroszczy na badania kontrolne? Wkurza mnie strasznie to moje rozleniwienie. Do wszystkiego muszę się zmuszać, a żadna rzecz, w którą muszę włożyć jakiś tam wysiłek nie sprawia mi przyjemności. :/