Na dłuższą metę to nie pomaga. Coś o tym wiem, bo sam obecnie mierzę się z pewnymi problemami w moim dziwnym życiu. I gdybym tak postanowił sobie zapominać codziennie o tym w jakiś sposób za pomocą olkoholu, to po czasie mógł bym się w to wciągnąć. A to niestety nic fajnego.
W akademiku to tylko raz jeden jedyny puzle mi się rozsypały. Gorzej to było już na swoim i później. Alko tylko w brew pozorom daje zapomnieć o problemach. W rzeczywistości tylko je potenguje.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
prawda, z własnego doświadczenia wiem. Podam wam cytat, albo coś, co jest do niego podobne. Czytałem bowiem książki byłego gangstera Greka. Właśnie tak podpisuje się Autor. "Mówi się, że to kobiety płaczą często. Gówno prawda. Faceci są największymi pizdami jakie chodzą po świecie. Kobieta w sytuacji podbramkowej ma większe jaja niż nie jeden silny mężczyzna.
Bo kobiety często płaczą, a faceci płakać nie potrafią. Przez co mają większe problemy potem. Płacz jest pewnym mechanizmem, który jednak coś nam daje.
Tych dziewczyn, niech się pójdą, pomyśl wróci ona do mnie z płaczem, albo ta koleżanka która mną zerwała to dziewczyna, to ona ciągle Płacze z byle jakiego powodu.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Pilot mi przestał dzialać do tecsuna s-8800, a właściwie to chyba modół odpowiadający za odbieranie sygnałów chyba. Bo pilot wysyła sygnały, ale nie odbiera ich radio. Wymiana baterii nic nie daje. Próbowałem też resetu i to nic nie dało. No szkoda, nie będę mógł więcej chociażby wpisać częstotliwości albo zmienić niektórych ustawień.
To był jedyny odbiornik tej marki jaki posiadał pilot, nie wydaje mi się, żeby posiadał zamienniki. Jak wpisałem w google coś typu zamiennik pilot tecsun s-8800 to nic nie znalazło. Daszek wszystko się może zepsuć, więć to nie wina samego tecsuna XD, to był na prawdę dobry sprzęt i jest dalej, bo mimo braku pilota jego czułość i tak dalej się nie zmieniła
No kurwa jebaniutka mać. kupiłam kabel hdmi, bo myślałam, że stary przestał działać. Nowy też nie działa. Albo padło gniazdo HDMI w monitorze, albo w laptopie... Bez monitora jestem w ciemnej dupie. :(
Faktycznie niema. Na gwarancji masz go jeszcze? -- (DJGraco): To był jedyny odbiornik tej marki jaki posiadał pilot, nie wydaje mi się, żeby posiadał zamienniki. Jak wpisałem w google coś typu zamiennik pilot tecsun s-8800 to nic nie znalazło. Daszek wszystko się może zepsuć, więć to nie wina samego tecsuna XD, to był na prawdę dobry sprzęt i jest dalej, bo mimo braku pilota jego czułość i tak dalej się nie zmieniła
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
This site uses cookies to enhance your experience.