Wątki archiwalne

Księga zażaleń 06.07.2022-01.03.2023

Started by Zuzler 1579 posts last post 3 years ago Closed Page 50 of 79

Cebula najlepsza hihi
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#982 Edited

Dawaaaj :D Dogram się hahah.
-- (MarOlk):
A ja mam ochotę napisać diss na Pocztę Polską.

--
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Mam czas na pisanie bloga, nawet mam temat, ale idzie jak po grudzie, bo chciałbym żeby dało się to jeszcze czytać. Może ktoś zainteresowany wspólnym blogiem?

Tomaszu, w tej kwestii, jak może pamiętasz, już kiedyś rozmawialiśmy. :P

#986 4 likes

Sąsiad wierrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrci od rana

#987 2 likes

Mam zimną wodę w mieszkaniu. Coś mi się zepsuło.
Große Operndiva?

Skrzypenka masz ogrzewanie centralne czy gazowe

Zepsuł mi się jakiś reger, czy coś tam i dopiero w poniedziałek to naprawią.
Große Operndiva?

#990 1 like

Długa podróż i ciężki tydzień przede mną.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#991 1 like

Katarzysko, chrypa jak po conajmniej 3dniowym piciu i śpiewaniu i flegma gdzieś tam w płucach, oskrzelach czy kij wie. A po jutrze miał być zabieg, na który ledwo się termin udało załatwić. K... mać!
Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".

#992 1 like Edited

Dupa, dupa dupa i dupa. Czy ja zawsze przed wyjazdem na dłużej muszę mieć problem żeby zasnąć? Nerw mnie wiecznie jakiś chwyta nawet nie wiem na co, jak se robię wypad na weekend to nie, ale jak wyjeżdżam na dłużej to zawsze się przestawię i nie śpię a później chodzę jak zombie. Od dziecka tak mam. Idę po piwo to zasnę.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Coraz bliżej sylwestra, a chyba się okaże, że w tym roku poraz pierwszy od paru lat spędzę ten dzień samotnie.

#994 1 like

To nie chciałbyś się ze mną zamienić. Ja spędzam tak Sylwestra od lat. Najbliższa rodzina i nic się nie dzieje.
Give me a sign.

#995 1 like

A ja od niedawna już nie spędzam samotnie i w tym roku pewnie ta sama elegancka ekipa co w tamtym. Ale to nie na tę księgę :D
Happy hacking

Bo zamiast u kogoś pograć odpłatnie, a przy okazji zabawił byś się to brynczysz.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#997 1 like

A no piłam, ale było za słodkie i też troszku mi zgniłe jagody przypominało, dlatego tylko kaktus. - (lwica):
@Agata.D. mango też ze mną piłaś. :)
-- (Agata.d):
O nie, ja z energetyków tylko tiger kaktusowy. Reszta mi smakuje zgniłymi jagodami.
-- (camila):
A ja od Blacka i Redbulla wolę wziąć Monsterka tego zwykłego, albo o smaku mango czy jakoś tak. ;)

--

--

--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#998 3 likes

Nie działa co nowego w Eltenie i muszę sprawdzać ręcznie :/
Happy hacking

#999 3 likes

Blogi też zdechły.

#1000 1 like

O kurcze a ja przypuszczałem,że to mój net mobilny.
INFP