____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Mam czas na pisanie bloga, nawet mam temat, ale idzie jak po grudzie, bo chciałbym żeby dało się to jeszcze czytać. Może ktoś zainteresowany wspólnym blogiem?
Katarzysko, chrypa jak po conajmniej 3dniowym piciu i śpiewaniu i flegma gdzieś tam w płucach, oskrzelach czy kij wie. A po jutrze miał być zabieg, na który ledwo się termin udało załatwić. K... mać!
Sygnatura:
Cis najzieleńszy jest zimą; ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Dupa, dupa dupa i dupa. Czy ja zawsze przed wyjazdem na dłużej muszę mieć problem żeby zasnąć? Nerw mnie wiecznie jakiś chwyta nawet nie wiem na co, jak se robię wypad na weekend to nie, ale jak wyjeżdżam na dłużej to zawsze się przestawię i nie śpię a później chodzę jak zombie. Od dziecka tak mam. Idę po piwo to zasnę.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
A no piłam, ale było za słodkie i też troszku mi zgniłe jagody przypominało, dlatego tylko kaktus. - (lwica): @Agata.D. mango też ze mną piłaś. :) -- (Agata.d): O nie, ja z energetyków tylko tiger kaktusowy. Reszta mi smakuje zgniłymi jagodami. -- (camila): A ja od Blacka i Redbulla wolę wziąć Monsterka tego zwykłego, albo o smaku mango czy jakoś tak. ;)
--
--
--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.