Licytacja charytatywna na rzecz Fundacji Prowadnica - podejście drugie
Back to Archiwum Eltena#21 Paulinux
Biere!
#22 balteam
a zrobił byś licytację nieistniejącej gry go? :)
W ogóle to dobry biznes, sprzedawać te nieznane wśród niewidomych gry, ale oczywiście wybrać jakieś w miarę łatwe do zrobienia.
#23 pates
Go akurad jest, że tak to powiem, dostępne. Widziałem takie w szkole.
Co do takich, których nie ma z jakiegoś powodu, albo są teraz raczej mało dostępne, to na pewno chińczyk, o którym była mowa już wcześniej, no a może, wiem że to ciężkie, ale jednak, monopoly?
#24 balteam
No, jest tak dostępne, że nie wiem gdzie to znaleźć, ale poszukam.
#25 misiek
Ah ok.
#26 daszekmdn
Chińczyka sam sobie kiedyś obraillowiłem :D. Kółko i krzyżyk chciałem wylicytować ale się nie wyrobiłem. Będą relicytacje w sensie te same oferty w kilku sztukach?
#27 tomecki
Ja chyba też, ale nie jestem pewien, bo nie sprawdziłem o północy kto tam został. Mam nadzieję, że w razie wygranej jakieś info przychodzi...
#28 pajper
Pod koniec aukcji oczywiście przyjdzie stosowna wiadomość, ale po wczorajszym dniu wygrane to:
Ramka prowadząca: Siciliano
Cirilla Fiona Elen Riannon: Postukujacy
Kółko i krzyżyk: tomecki
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#29 pajper
Dziękuję za nadesłaną od was ofertę. Jutro trafi do puli!
A na razie trafiły dwa kolejne wydruki. :)
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#30 djsenter
Ja chciałem tylko podkreślić, że co prawda narazie w Polscę mnie niema, albo będę w stanie je odebrać kiedy w Polscę będę, albo podam odpowiedni adres do przesłania wylicytowanych dóbr, a płatnośći oczywiście chętnie paypalem czy innym internetowym źródłem wyrównam.
#31 balteam
To na luzie się dogadasz z właścicielami licytacji, zwłaszcza z Pajperem.
#32 djdenismusic
Eee. Póki co same pierdoły na tej licytacji. No może poza grą kółko i krzyżyk.
#33 djsenter
No raczej takie bajery, ale ja osobiście chciałbym np mieć taką czekoladę :D
#34 Paulinux
Proszę mi tu skrabelków nie obrażać. Tylko zastanawiam się teraz, ile one będą kosztowały w produkcji xD
#35 pates
Błagam, tylko nie te tyfloceny! 100 jeszcze ok, ale ja bardzo przepraszam, za 150 , to podziękuję, i obawiam się, że nie tylko ja. Bo jak ktoś będzie zdesperowany, to sobie zrobi z tektury. Wsumie kiedyś nawet prubowaliśmy.
#36 Zuzler
Jeśli 150 to dla Ciebie za dużo, no to cóż, niedługo się chyba srodze rozczarujesz, gdy przejrzysz zwykły paragon z Biedry.
#37 pates
Niee. Nie o takie coś mi chodzi. Tylko o to, że normalne, że tak powiem dla widomków są w granicach powiedzmy 90 zł, jak na allegro patrzyłem. To 100, no dobra, 110, w porywach 120 jeszcze zrozumiem. Ale jednak 150 to już była by lekka przesada.
Jak płacisz w takiej Biedrze to raczej płacisz za rzeczy, które ci są w jakiś sposób do życia potrzebne, więc jak dla mnie poruwnanie nietrafione.
#38 Zuzler
Znaczy, rozumiem, że Twoim zdaniem wykonanie czegoś praktycznie na zamówienie odbiorcy, bo na razie do tego będzie się to, jak widzę, sprowadzało, nie jest warte wyższej ceny?
#39 Monia01
Możesz też kupić scrabble dla widzących i próbować grać :D
🇺🇦 🇵🇱
#40 balteam
Nie płacz tylko licytuj do 150 :)