Licytacja charytatywna na rzecz Fundacji Prowadnica - podejście drugie
Back to Archiwum Eltena#341 MarOlk
Półtora miesiąca mija od czasu wiadomości i nic, a okaryna miała być za dwa do trzech tygodni. Ja rozumiem, że w aukcji był termin do 6 miesięcy, ale w takim razie po co te późniejsze terminy? Nie to, że mi się jakoś cholernie śpieszy, ale może jakieś info o opóźnieniu czy coś?
#342 pajper
Ostatnio prawie nie ma mnie w domu. Okaryna miała być rzucona na drukarkę, nie dostałem jej, ale może nasz wolontariusz to zrobił i zapomniał mi przekazać. Jak nie, przypomnę mu o wydrukowaniu tego.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#343 MarOlk
Ok, luzik. Jak coś to do paczkomatu, który ci podałem.
#344 pates
Jak tam moja smoczyca?
#345 exterminator
A mój kot, i sama rama?
#346 pajper
Wydrukowane, wszystkie trzy. Będą wysłane chyba w tym tygodniu, na pewno w obiecanym w licytacjach czasie.
#347 Postukujacy
Czy dotrą do mnie wylicytowane przedmioty jeszcze przed świętami?
#348 Paulinux
Podbijam :)
#349 MarOlk
Ja też
#350 pajper
Tak, przed świętami na pewno. Wybaczcie proszę opóźnienia organizacyjne, bo czas trudny, ale na pewno zmieścimy się w obiecanym terminie.
#351 Postukujacy
Spoko. Jako donator fundacji z licytacji czuję się na równi z klientami sklepu, który ma gwarancję dostawy przed świętami. Więc na pewno dotrze :-)
Poszło priv z odpowiedzią.
#352 exterminator
No no! Wreszcie coś się ruszyło.
#353 MarOlk
coraz bliżej Święta, coraz bliżej Święta...
-- (pajper):
Tak, przed świętami na pewno. Wybaczcie proszę opóźnienia organizacyjne, bo czas trudny, ale na pewno zmieścimy się w obiecanym terminie.
--
#354 misiek
To napij się Cocacoli.
#355 MarOlk
Z jakimś burbończykiem to chętnie :P
#357 balteam
Że za Pajperem w zamieć podążysz? Jak tak, to dobrze się składa, zaraz ma białego napadać.
#358 Postukujacy
Aby podążyć potrzebuję kilku utensyliów :P I tak, jest to zgodne z tematyką wątku :D
#359 Postukujacy
Zapytuje o przesyłkę z wylicytowanymi rzeczmi. Czy dotrze do mnie?
Co prawda mam coś na mailu o śledzeniu przesyłki numer, co jednak wygląda zdecydowanie bardziej jak hackerski spam niż to na co czekam.
Pozdrawiam
#360 exterminator
No ja tak samo. Podałem dane do wysyłki i nie ma odzewu.