EltenLink

Frytkownica beztłuszczowa/airfryer

Back to W kuchni

#21 Numernabis

Jest też frytownica z dostępną aplikacją, model podam jutro.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2023-09-06 19:09

#22 papierek

xiaomi airfryer pro, po podłączeni do domowej sieci wi-fi w pełni dostępny przez apkę. Jedyny dotykowy jest włącznik, ale że jest to jedyny przycisk dotykowy na całym urządzeniu, to nie ma problemu.

po co mi sygnatura?
2023-09-06 21:08

#23 Numernabis

Frytkownica air fryer Proscenic T31 1700 W

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2023-09-07 15:19

#24 Kasia

O, dzięki. Przyda się. Natomiast przez weekend udało nam się dostać jakąś taką fajną, na dwa pokrętła, bardzo fajna, ale nie wiem co to za firma, bo zamieniliśmy się z ciocią. My wzięliśmy jej, bo też niedawno gdzieś kupiła, a ona wzięła tego nieszczęsnego hoffena. Jak się dowiem co to za firma to też napiszę, jeden model więcej :) w każdym razie wytestowaliśmy i też działa superancko.

W życiu trzeba tylko grać w popmundo.
2023-09-10 16:59

#25 djsenter

Air fryer super sprawa, tam wszystko można wrzucić dla lepszego smaku. Wrapy, pieczywo czosnkowe i tak dalej. Widziałem wersję z dwoma pokrętłami i chyba jedną szufladką, a są też takie, które pozwalają na pieczenie kilku rzeczy jednocześnie i wtedy wiadomo, pokręteł jest więcej. Mamy coś takiego w domu.

Senter San
2024-01-23 12:58