EltenLink

Śmieszne teksty, dialogi, wklejki

Back to Humor, gry i zabawy

#1 Paulinux

Dzień dobry. Nie miałam gdzie tego wsadzić, a znalazłam takie oto cudo:
Discord mojej uczelni, kanał poświęcony polecaniu sobie filmów i książek.
Jedyna forma literatury jaka uznaje to rysunek techniczny maszynowy Tadeusza dobrzanskiego
Bardzo wzruszająca i emocjonująca, tyle ile nad nią ryczałam to nie ryczałam w życiu.
Jak ktoś wam powiedział coś śmiesznego, zapamiętaliście jakieś beczne dialogi, albo ktoś napisał jakąś wiadomość, która by tu pasowała, zapraszam.

Happy hacking
2022-06-11 10:54

#2 Paulinux

A, no i jeszcze takie coś.
Postukujacy: Btw. Wchodze w wiadomości i szukam po P Twojej skromnej osoby. Musiałem dać pokaż starsze. Moje wiadomości są pedofilskie jakieś xD 2022-05-17 15:57:21

Happy hacking
2022-06-11 10:55

#3 lalar123

Nie wiem, czy mogę to tu wrzócić, bo nie ma takiego wontku na forum. Otóż podczas przewijania czołówki władców much z audiodeskrybcją, zdażyły się dwie śmieszne żeczy. Gdy przewijałem szybko strumieniując na eltenie odcinek było tak: "nad kulą ziemską grzyb w kształcie kamery." Drógi: "w fotelu, czerwone fotele."

Limeryki są supr!
2022-06-13 17:37

#4 Zuzler

Gosia: No to ja idę do Żabki.
Ja: Eej, a wyniesiesz jeszcze kocie gówno?
G: Co?
J: Gówno!

Edited 2022-06-13 18:48

#5 misiek

A gdzie są Włatcy z ad?

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2022-06-14 01:17

#6 lalar123

@misiek tyflodysk. Sorry za offtop. Włatcy móch z o z kreską wersja, Pani frał chwyta się za serce. W klasie.

Limeryki są supr!
2022-06-15 12:33

#7 lwica

Zerkamy z Papierem na jakieś tiktoki, zawiesił mi się telefon, więc kulturalnie spytałam, co jest?
Tiktok, co jest kurwa?
Ja, no właśnie się pytam. :D

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2022-07-13 14:11

#8 lwica

Druga sytuacja, papier sprawdza coś lookoutem.
Ja - Ale ta latarka strasznie mi daje po oczach.
Telefon - jest ciemno, latarka wyłączona.
Chyba się mnie przestraszył. :D

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2022-07-13 14:12

#9 Zuzler

"Dr Czerwiec nieobecna lipiec i sierpień."

2022-07-18 23:35

#10 misiek

Ale jakby nie patrzeć to serio ma sens, nazwisko Pani Doktor Czerwiec.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2022-07-19 01:06

#11 lwica

Kolega dzwoni domofonem, bo nie wziął kluczy i mówi, to jest napad, otwórz drzwi! Domofon w tym samym momencie, drzwi otwarte, proszę wejść.

2022-10-17 09:42

#12 misiek

Jak Darek otwórz do automatycznych dżwi w Jobie.

2022-10-17 15:53

#13 Zuzler

"Andrzeja Kurka i Zdzisława Kamińskiego pochowano na cmentarzu w Pyrach w sąsiednich grobach."
To nie wygląda na objaw szacunku dla zmarłych. Przynajmniej dopóki się nie przyjrzeć wielkości liter. :P

2023-01-25 02:30

#14 daszekmdn

Ja:
Idę do góry.
Telewizor:
Dobra!

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Edited 2023-03-01 20:18

#15 Postukujacy

Dr Mark D. Scherz jest ekspertem ds. herpetologii oraz zoologii kręgowców w duńskim Muzeum Historii Naturalnej. Biorąc pod uwagę, że herpetologia skupia się na badaniu płazów i gadów, zaproszenie do udziału w sekcji walenia musiało być dla niego nietypowym wydarzeniem. Tak nietypowym, że swoją radością podzielił się z internautami obserwującymi go mediach społecznościowych.

INFP
2023-04-20 00:32

#16 Postukujacy

Cytat:
Dzięki systemowi G-EYE użytkownik jest w stanie obracać głowę i przez 7 godzin, na jednym ładowaniu baterii, rozpoznawać obiekty znajdujące się wokół niego, takie jak m.in.: osoby wraz z odległością do nich.

Miłego obracania!

INFP
2023-05-12 12:33

#17 lwica

Rozmawiamy sobie z domownikami, jednocześnie @zywek ogarnia coś związanego z nawigacją.
Ja noo, przeszłabym się 11 kilometrów po Kampinosie
APlikacja - trasa jest zbyt krótka.

2024-07-08 03:30

#18 daszekmdn

Tu to chyba najbardziej pasuje, o dzięki Ci Lwico, że tak zacny wątek odkopałaś bo go szukałem i nie znalazłem kilka razy:
Kopiując dane na tableta patrzę gdzie aktualnie jest proces tegoż zgrywania i natknąłem się w bazie muzycznej na:
"Norbi - Ballada studencka FT. Iwona Zasuwa"
Pierwsza myśl. Ciekawe na czym, czy na perkusji, czy na gitarze? xD.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2024-07-08 22:07