Witam. Odnośnie humans vs robots powiem wam tak. A głośniej tych robotów zrobić się nie dało? ryczy toto jak nie wiem co podobnie mamy w aac jak dobrze po walisz strzałką w prawo i wcześniej w górę to może przeskoczysz. Och jak ja nie lubię takich gier. Dobre gry są. Hear the real angelgift beatstar i bk3.
ja to się cieszę że za to całe patatajstwo jakim jest humans vs robots nie trzweba płacić. Swoją drogą to bardzo mi brakuje jakiegoś audio fpsa o robotach. Jedyna gra w którą sobie mogę pograć niestety tylko na konsoli to shoot many robots od ubisoftu, niestety wersja na pc nie jest do końca grywalna
Gra zostaje zamknięta 31 grudnia, autor nie ma pomysłów na jej rozwijanie, zniechęcił się wieloma błędami. 30 i 31 grudnia tego roku na ostatnie 2 dni każdy zostanie odblokowany i regulamin przestanie obowiązywać.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
YYY. A czy w ogóle ktoś w to grał? Ja grałam parę razy, kilka dni, po utworzeniu jej. I tyle. Bo na prawdę to nie było warte niczego. Może dla tego zamknęli, że nnikt w to nie grał. I nikogo to nie interesowało.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.