Archiwalne

Human vs robots(Gra zamknięta)

Started by balteam 39 posts last post 7 years ago Closed Page 2 of 2

a no i mudy jeszcze są, to sągry tekstowe, kilka znajdzie się dobrze rozbudowanych
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#22 1 like

i a heroes call chociaż tyle że ma fabułe i jakoś pomyślany story mode ;d
po co mi sygnatura?

Witam. Odnośnie humans vs robots powiem wam tak. A głośniej tych robotów zrobić się nie dało? ryczy toto jak nie wiem co podobnie mamy w aac jak dobrze po walisz strzałką w prawo i wcześniej w górę to może przeskoczysz. Och jak ja nie lubię takich gier. Dobre gry są. Hear the real angelgift beatstar i bk3.
radio plays is super

coto jest hear the real
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

no i wiadomo że oczywiście ahc

#26 1 like

ukradziony kot jest w hvr z tego co wiem jak zawsze z up
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

czemu tu się dziwić? Ehh poprostu szkoda gadać na temat takich gier

ja to się cieszę że za to całe patatajstwo jakim jest humans vs robots nie trzweba płacić.
Swoją drogą to bardzo mi brakuje jakiegoś audio fpsa o robotach.
Jedyna gra w którą sobie mogę pograć niestety tylko na konsoli to shoot many robots od ubisoftu, niestety wersja na pc nie jest do końca grywalna

niestety raczej takiego czegoś nie uświadczymy.

Gra zostaje zamknięta 31 grudnia, autor nie ma pomysłów na jej rozwijanie, zniechęcił się wieloma błędami.
30 i 31 grudnia tego roku na ostatnie 2 dni każdy zostanie odblokowany i regulamin przestanie obowiązywać.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#31 1 like

Bez sensu. To po co tworzyć grę? Niech serwer udostępni żeby ludzie stawiać mogli.

Heh widocznie sama w sobie gra byla potem bardzo źle zbalansowana, no i tak pisał autor, ale nie chciało mi się przeklejać wiadomości z audiogames

#33 1 like

A czemu ty nie udostępniłeś swojego serwera? FC chociażby? Nie udostępnił bo wiedzial, jak to pobugowane było.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#34 1 like

Bo to nie gra. Gdyby to była gra dał bym komuś do rozwijania i serwer bym udostępnił.

Gra czy nie gra, co ma jedno do drugiego?
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

no i bardzo dobrze o jednego szrota mniej

dokładnie

YYY. A czy w ogóle ktoś w to grał? Ja grałam parę razy, kilka dni, po utworzeniu jej. I tyle. Bo na prawdę to nie było warte niczego. Może dla tego zamknęli, że nnikt w to nie grał. I nikogo to nie interesowało.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Już od samego początku tra była zepsuta mechanika do du.y a jak drobić jakiś lvl to dopiero był problem
Time to exterminate.