EltenLink

1428 Shadows over Silesia; kolejna tak dostępna gra po The Last of Us

Back to Dostępne gry video

#81 nuno69

Jest błąd w opisie i trzeba tak mniejwicej w prawym dolnym rogu ustawić skrzynkę. A jak wychodzisz to musisz skrzynki przełożyć od drzwi żeby odblokować przejście.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2022-11-11 00:38

#82 diammand

Dzięki popróbuję.

2022-11-12 18:55

#83 diammand

Czy może mi ktoś podpowiedzieć, co ja mam zrobić w obozie wysłaników z Ziębiewic czy jakoś tak. W każdym razie to jest ta nocna misja z wozem. Łażę po tym obozie i nie wiem oco chodzi. Wszyscy śpią i tyle.

2022-11-18 21:20

#84 matius

Instaluję sobie pełną wersje i nic nie mogę kliknąć. Nawet nie mam pewności co tam się dzieje, bo nvda nic nie czyta.
Czy jak miałem demo, a potem kupiłem pełną wersje to będę miał już tylko pełną wersje?

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Edited 2022-11-20 10:13

#85 matius

Słuchajcie, jak tu się poruszać po mapie? W sensie chodzi mi o zdobywanie przedmiotów. Daje q, i super ogłasza mi przedmiot i jak teraz do niego podejść, aby go wziąść?

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Edited 2022-11-20 10:18

#86 diammand

literką b trzeba ustawić i w podejść

2022-11-20 16:09

#87 diammand

A e bierzesz.

2022-11-20 16:09

#88 matius

No nawet jak ustawie, to b daje znać gdzie to jest, jak ide do przodu, to jak wpiskam b to mnie znowu ustawia, a nadal nie moge nic zrobić e. Ktoś by mi to pokazał? Jakieś nagranie?

2022-11-20 17:17

#89 nuno69

@Diammand Nie ma jakotakiego waypointa. Polecam rozejrzeć się po namiotach, moze tam coś jest?

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2022-11-25 14:47

#90 diammand

ok już sobie poradziłem

2022-11-25 22:59

#91 diammand

chodziło o skrzynię

2022-11-25 23:00

#92 diammand

Teraz się błąkam pod klasztorem cystersów

2022-11-25 23:01

#93 nuno69

Znajdź coś co ukryje twoją zakazaną mordę i nie tylko

2022-11-26 15:12

#94 exterminator

Nuno! to kiedy to spolszczenie?

Time to exterminate.
2022-12-03 11:06

#95 matius

Ciekawe, że na moim kompie 1428 chodzi gorzej, niż The last of us. Ciekawe czym to spowodowane.

2023-03-31 14:02

#96 mojsior

haha to za to mi the last of us nie działa wcale.Pieprzy mi o niewspieranej grafice.
A co do silezji to ona ma problem na niektórych sprzętach z wysoką rozdzielczością.
Spróbuj ją obniżyć ile się da i powinno być git.

2023-03-31 14:38

#97 matius

Wreszcie załapałem o co chodzi w tej grze. Wreszcie umiem się poruszać i gra zaczęła lepiej chodzić.

2023-04-03 17:53

#98 matius

Jestem już w drugim rozdziale. I powiem, gra mi się podoba. Choć walki narazie wychodzą mi średnio.

2023-04-05 18:01

#99 matius

Ktoś może doszedł do rozdziału trzeciego? Pytam, bo jakoś nie umiem ogarnąć tego wspinania.

2023-04-09 01:37

#100 nuno69

Dotarłem. Musisz wkładać obiekty do dziór

2023-04-09 10:29