1428 Shadows over Silesia; kolejna tak dostępna gra po The Last of Us
Back to Dostępne gry video#81 nuno69
Jest błąd w opisie i trzeba tak mniejwicej w prawym dolnym rogu ustawić skrzynkę. A jak wychodzisz to musisz skrzynki przełożyć od drzwi żeby odblokować przejście.
#82 diammand
Dzięki popróbuję.
#83 diammand
Czy może mi ktoś podpowiedzieć, co ja mam zrobić w obozie wysłaników z Ziębiewic czy jakoś tak. W każdym razie to jest ta nocna misja z wozem. Łażę po tym obozie i nie wiem oco chodzi. Wszyscy śpią i tyle.
#84 matius
Instaluję sobie pełną wersje i nic nie mogę kliknąć. Nawet nie mam pewności co tam się dzieje, bo nvda nic nie czyta.
Czy jak miałem demo, a potem kupiłem pełną wersje to będę miał już tylko pełną wersje?
#85 matius
Słuchajcie, jak tu się poruszać po mapie? W sensie chodzi mi o zdobywanie przedmiotów. Daje q, i super ogłasza mi przedmiot i jak teraz do niego podejść, aby go wziąść?
#86 diammand
literką b trzeba ustawić i w podejść
#87 diammand
A e bierzesz.
#88 matius
No nawet jak ustawie, to b daje znać gdzie to jest, jak ide do przodu, to jak wpiskam b to mnie znowu ustawia, a nadal nie moge nic zrobić e. Ktoś by mi to pokazał? Jakieś nagranie?
#89 nuno69
@Diammand Nie ma jakotakiego waypointa. Polecam rozejrzeć się po namiotach, moze tam coś jest?
#90 diammand
ok już sobie poradziłem
#91 diammand
chodziło o skrzynię
#92 diammand
Teraz się błąkam pod klasztorem cystersów
#93 nuno69
Znajdź coś co ukryje twoją zakazaną mordę i nie tylko
#94 exterminator
Nuno! to kiedy to spolszczenie?
#95 matius
Ciekawe, że na moim kompie 1428 chodzi gorzej, niż The last of us. Ciekawe czym to spowodowane.
#96 mojsior
haha to za to mi the last of us nie działa wcale.Pieprzy mi o niewspieranej grafice.
A co do silezji to ona ma problem na niektórych sprzętach z wysoką rozdzielczością.
Spróbuj ją obniżyć ile się da i powinno być git.
#97 matius
Wreszcie załapałem o co chodzi w tej grze. Wreszcie umiem się poruszać i gra zaczęła lepiej chodzić.
#98 matius
Jestem już w drugim rozdziale. I powiem, gra mi się podoba. Choć walki narazie wychodzą mi średnio.
#99 matius
Ktoś może doszedł do rozdziału trzeciego? Pytam, bo jakoś nie umiem ogarnąć tego wspinania.
#100 nuno69
Dotarłem. Musisz wkładać obiekty do dziór