misiek — Post 21 of 1300
Procent
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
balteam — Post 22 of 1300
2 likes
promil :P
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
karta rowerowa
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"
1 like
matura
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"
misiek — Post 28 of 1300
Bzdura
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
szkolny huligan
Cormac McCarthy, "Droga"
misiek — Post 33 of 1300
Miękiszon
lwica — Post 34 of 1300
1 like
Korniszon.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
misiek — Post 36 of 1300
Pizdryk ze sklepu
znajomi
Cormac McCarthy, "Droga"