Wątki archiwalne

Skojarzenia 29.04-29.07.2022

Started by Snajper22 1300 posts last post 4 years ago Closed Page 11 of 65

Krym

Półwysep
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

cypel

Hel
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#205 1 like

gaz.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#206 1 like

Komora
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".

#207 1 like

Komórka.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

kurka

#209 1 like

grzybek. :D

#210 2 likes

stópka

#211 2 likes

Piaseczek. ;)

plaża

Piłka
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Kulka
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

#215 1 like

Pistolet.

#216 1 like

woda.

Kran.
Give me a sign.

kapanie

#219 2 likes

Dziura.

#220 2 likes

czerń