EltenLink

stardew valley kolejna dostępna gra video dla miłośników farmy i nietylko

Back to Nowości

#341 kacper10

on pobiera wszystkie potrzebne mody?
Też u was tak długo to wszystko trwało?

2024-05-25 20:54

#342 mojsior

nie u mnie pare sekund

2024-05-26 17:07

#343 kacper10

ok, działa, jakiegoś laga złapał, odpaliłem drógi raz i szybciutko poszło.

2024-05-26 18:51

#344 matius

Klikam pobierz na githubie i niestety nie dzieje się nic. Ktoś podeśle najnowszą wersje?

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2024-06-02 17:49

#345 Adasadula

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2024-06-02 20:37

#346 matius

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2024-06-02 22:44

#347 matius

Jak aktualizować mody przy urzyciu tego moda, który wszystkie podstawowe mody instaluje do gry?

2024-06-03 16:11

#348 mojsior

jedyny sposób to odpalać to co miesiąc i ściągać moda niestety to nie informuje czy jest nowa wersja modów czy nie

2024-06-03 17:00

#349 matius

Inne mody też aktualizuje?

2024-06-03 17:17

#350 mojsior

tylko te, co sam obsługuje, czyli te podstawowe.

2024-06-03 20:42

#351 matius

Słuchajcie. Nadal nie mogę dotrzeć do Robin. Wchodzę przez miasto na teren górski i nie ma. Jak do niej dotrzeć?

2024-06-17 01:38

#352 kacper10

to jest o ile się nie myle scientist house, tam trzeba wejść i wejść w interakcje ze sklepem.

2024-06-17 12:00

#353 matius

Tak, dzięki.Udało mi się znaleść. To scientist jest mylące, bo w necie to inaczej ludzie nazywają. xd

2024-06-17 15:34

#354 matius

Witajcie,
przyhodzę z pytaniem jak przynosić i oddawać produkty, aby robić te pakiety w comunity center?

2024-06-19 20:00

#355 matius

Dla zainteresowanych link do discorda ludzi robiących mody dostępności:
https://discord.gg/yQjjsDqWQX

Edited 2024-06-19 23:05

#356 kasiadoj

Cześć,

U mnie wszystkie mody działają, poza spolszczeniem, próbowałam i przez nexusa i przez źródła gdzie było to spolszczenie opublikowane i nic. Jakieś podpowiedzi, co najlepiej zrobić?

2024-06-30 10:08

#357 mojsior

nic bo spolszczenie jeszcze nie jest oficjalnie dost,ępne dla nowej wersji, poprostu pozostaje cierpliwie czekać

2024-07-01 14:43

#358 matius

Ciekawe, bo u mnie działa. xd CHoć mam wersje najnowszą gry. Warto tylko zaznaczyć, że spolszczenie działa dla obiektów w grze i rozmow z postaciami. Bo wszelkie informacje od modów będą po angielsku. To zauważyłem niedawno.

2024-07-01 14:50

#359 kasiadoj

Ok, dobrze wiedzieć, że przynajmniej po prostu działać chwilowo nie będzie.

2024-07-01 15:27

#360 kasiadoj

Przy okazji, przepraszam za mnożenie wpisów, ale dopiero teraz przyszło mi to do głowy. Nie znacie może jakiegoś moda, który dodawał by pełną obsługę kontrolerów? Obecnie, przynajmniej na moje oko, to nie bardzo te kontrolery chcą współpracować, przynajmniej obydwa kontrolery do xboxa, które mam. Teoretycznie oczywiście mogła bym sobie zmapować cały kontroler w aplikacji akcesoria xbox, ale tu potrzebna jest pomoc osoby widzącej, bo aplikacja jest średnio dostępna, więc zawsze lepiej było by samodzielnie skorzystać z jakiejś modyfikacji, o ile w ogóle jakaś jest.

2024-07-01 15:45