EltenLink

stardew valley kolejna dostępna gra video dla miłośników farmy i nietylko

Back to Nowości

#181 exterminator

Zapraszam was na zawody! w rzucaniu ludźmi do zimnej wody! Kabuum! kabuum! puf puf puffffffffffffffffffffffffff!
2022-06-18 11:01

#182 Zuza

Jakbyś mugł krystianie, bo budowania szczerze nie ogarniam, jak to by nie był problem :)

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2022-06-18 12:16

#183 zegarmistrz

Bardzo ciekawy materiał, dzięki, za prezentację!
A słuchajcie, czy u was też się samo zwija menu craftingu, jak przejżycie np jeden pasek i wrucicie do lewa, to musicie w nie wejść na nowo, bo ciężko się po tym menu craftingu nawiguje, bo nie mozemy sobie tak wszystkiego przejżeć.

2022-06-18 12:24

#184 mojsior

liam erven streamuje stv i on twierdzi że kupowanie zwierząt jest dostępne z modami więc pewnie coś źle robicie

2022-06-18 17:20

#185 mojsior

może być tak że spolszczenie moze sprawiać jakiś problem a na angielskiej wersji może wszystko działać, instalująć spolszczenie podmienia się jakieś tekstury i dlatego może coś nie działać ale pewności nie mam bo nie kupowałem zwierząt.
Ale wiem od liama że kupowanie zwierząt je 100 procent dostępne

2022-06-18 17:23

#186 AXM04

tylko pytanie, o jakie mody chodzi, bo ja np. na modach w wersjię angielską grałem, a kupowanie zwierząt wyglądało u mnie tak, że używałem do tego pada. Innej możliwości nie znalazłem, a próbowałem.

"Dies irae, dies illa,..."
2022-06-18 17:27

#187 mojsior

ty to moze kupowanie zwierząt nie jest wspierane przez klawiaturę uups jeśli tak trza to zgłosić

2022-06-18 17:28

#188 exterminator

wszystko jest wspierane ale trza to robić przez komendy, Nie ma to znaczenia czy się ma spolszczenie czy nie, liam robił to hyba w ten sam sposób co ja.

Zapraszam was na zawody! w rzucaniu ludźmi do zimnej wody! Kabuum! kabuum! puf puf puffffffffffffffffffffffffff!
2022-06-18 19:10

#189 Zuza

Niebyłabym tego taka pewna, bo w spolszczeniu nie możesz normalnie spać, więc z ciekawości sprawdze, czy na angielskim będzie mi działać buildsel

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2022-06-18 21:37

#190 exterminator

tylko łóżko jest zepsute. Nic więcej.

2022-06-19 10:01

#191 Zuza

Hej. Ktoś korzystał z tractor mod? Da się?

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2022-07-30 11:29

#192 AXM04

da się. Ja kożystałęm, przydatne jak się ma całą farmę w roślinach

2022-07-30 11:43

#193 mojsior

witajcie
grumpy crouton umieścił wersję beta dodatku accessible tiles.
Są to pracę nad wersją 3.0, w której zostaje ten dodatek przepisany na nowo.
Jest to beta więc autor prosi, żeby testowały to osoby, które wiedzą na czym polegają beta testy.
Poniżej przeklejam angielską notkę od autora i link do bety
GrumpyCrouton

Accessible Tiles Beta 3.0.0
Hello all. I'm currently working on a complete rewrite of Accessible Tiles. I believe I have made major improvements to the grid movement and auto walking features.

As this is a beta version, please remember that this version is missing a couple of things right now such as a few of the newer categories (Special Points, Entrances) but they will be added soon.

All of the categories and objects come from Stardew Access, so the trackable objects should be very similar to a few versions ago.

On top of improved grid movement and auto walking, here are a few additional features so far:
- All keys are mappable
- Ability to hold a key to temporarily disable grid movement
- Much cleaner, more structured code which should make maintenance and further development easier

As this is a beta version, I do not recommend everyone using this version yet, but would love some feedback on it's current progress if anyone is interested in doing so.
You can find this version on the a4a-mods website, or at this direct link
https://a4a-mods.com/mods/download?file_id=17

2022-07-31 11:28

#194 Zuza

A wiesz jak wsiadać na traktor? Bo albo mi coś nie działa, albo nie umiem :D
-- (AXM04):
da się. Ja kożystałęm, przydatne jak się ma całą farmę w roślinach

--

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2022-07-31 16:16

#195 AXM04

Z tego co pamiętam klika się najpierw backspace, żeby traktor do nas przybył, a potem "x" albo "c" żeby go używać.

2022-07-31 16:18

#196 zegarmistrz

Słuchajcie, jaki macie sposób na zdobywanie irydu?

2022-08-01 00:45

#197 Zuza

Dzięki. Działa :)
-- (AXM04):
Z tego co pamiętam klika się najpierw backspace, żeby traktor do nas przybył, a potem "x" albo "c" żeby go używać.

--

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2022-08-01 02:04

#198 Zuza

Żeby nie było nudno, bo ostatnio nic nikt nie pisze to się pochwalę, że jestem żoną :D

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2022-08-26 20:18

#199 matius

W Jakim sensie? Można tam grać współpracując z innymi graczami?

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2022-08-26 23:21

#200 AXM04

Na multiplayer jest chyba taka opcja, ale tu raczej chodzi, że z jakimś MPC osiągnęło się + 14 serduszek relacji.
-- (matius):
W Jakim sensie? Można tam grać współpracując z innymi graczami?

--

2022-08-27 07:32