Gry audio (dyskusja ogólna)

1812 Serce Zimy - świetna gra na telefony

Started by JM 21 posts last post 1 month ago Page 1 of 2

Hej, bardzo miło wspominam tą grę za czasów IOS 9, czy da się jakoś jeszcze w to pograć? Nigdzie nie mogę znaleść nawet żadnych instalek apk, choć ja mam Andka 10 więc nie wiem czy stare instalki by ruszyły...

To zdaje się gra od Simplito. No to już nic od nich nie dostaniesz, bo się na nas wypięli delikatnie mówiąc.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Nie simplito.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Dofinansowanie się skończyło to i projekt poszedł się je... chać.

Strona jeszcze istnieje, więc spróbuj pobrać. http://www.sercezimy.pl/pliki-do-pobrania
-- (JM):
Hej, bardzo miło wspominam tą grę za czasów IOS 9, czy da się jakoś jeszcze w to pograć? Nigdzie nie mogę znaleść nawet żadnych instalek apk, choć ja mam Andka 10 więc nie wiem czy stare instalki by ruszyły...

--

niestety są tyko linki do Google Play.

mam na Windowsa tę gierkę, na andka ani na IOS już oficjalnie chyba nima

Łapcie.
Nie wiem jak to tam z kompatybilnością, pełnością (Raczej demo) i bezpieczeństwem wersji, ale:
http://pixeldash.pl/pliki/1812.apk
Uwaga! Instalujecie na własną odpowiedzialność, plik pobrany z niezbyt pewnego źródła dawno temu.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Słuchajcie, jak wygrać z tymi siostrami? Za chiny nie mogę sobie z tym poradzić.
Give me a sign.

#10 2 likes

Poproboj :D, trzeba się trochę nagłówkować, chyba jedyny wmiarę trudny momęt w tej grze.

-- (Monte):
Słuchajcie, jak wygrać z tymi siostrami? Za chiny nie mogę sobie z tym poradzić.

--

Musisz je skłócić ale za chiny nie pamiętam teraz która z którą
Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

Już sobie poradziłam z tym. :)
Give me a sign.

Trochę szkoda, że nie ma drugiej części czy coś. No wiecie, takiej części, żeby odnaleźć Marzenę i pokonać panią zimy.
Give me a sign.

miała być ale coś nawaliło

Brak pieniędzy, jak zawsze.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

a szkoda wielka bo ta gra naprawde mi sie podobała

A macie plik .ipa? Taki no jak na iPhone? Bo ja umiem dodawać apki z poza app store do iPhone'a, tylko potrzebuję no właśnie tego pliku.

#18 Edited

Strona martwa, agarchive ma plik z hashem, którego Virus total nie rozpoznaje i daje dwie detekcje. Wie ktoś, czy to jeszcze gdzieś bezpiecznie leży w wersji oryginalnej z poprawnymi hashami itd?
Mówię o wersji dla Windowsa.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#19 2 likes

Mam, dam, jok wrócę do domu pewnie, na dniach zrobię upload. Dwie detekcje to żaden wyznacznik ;).

Sprawdzałem kiedyś na stronie oficjalnej to ona już nie działa. Ale szkoda, świetna gra, przeszedłem ją kilkanaście razy napewno.