Mieszamy

Projekt Soundwide, czyli wtyczki do pobrania za darmo

Started by DJGraco 3 posts last post 3 years ago

Zebrało się kilku producentów wtyczek i stworzyli taki pakiet, który można podobno przez jakiś czas za darmo pobrać, ale nie wiem na jakich zasadach.
Ja tylko wrzucam info, bo wydaje się to dość ciekawe.
W pakiecie mają być jakieś wtyczki do masteringu analogowego, oraz Native Instruments’ ETHEREAL EARTH Play Series.
Szczegułowy opis tu:
Z góry wybaczcie jak coś źle opisałem aż takim znawcą tematu jeszcze nie jestem odnośnie takich rzeczy.
Poraz pierwszy słyszę niektóre nazwy choć inne znam.

https://www.plugin-alliance.com/en/blog/blogpost/items/introducing-soundwide.html?fbclid=IwAR00izBCXpXqFDQUmc1lyqkC24XIoex44H2h_W1bsPY7N0GK5k2z8_m19F8

Transcription

Cześć. Ja wam powiem z tego, co widziałem, nawet na grupach lektorskich polecali. To jest projekt połączenia się na pewno Izotopa i SSL Native. No i się chłopaki i dziewczyny połączyli i proponują plaginy i instrumenty, z tego co wiem też. No i można sobie faktycznie nabyć ten pakiet, o którym tutaj Graco napisał. Nie wiem, czy on jeszcze jest za friko, ale faktycznie można kilka pakietów sobie nabyć. To jest Izotop i SSL Native. Z tego, co mogę wam powiedzieć, to sam producent SSL Native, jak wpiszecie na przykład w Google SSL Native, to wam wyskoczy kilka różnych produktów. Można sobie potestować też osobno od tego producenta. I tu trzeba mieć zainstalowaną... iLock'a zainstalowanego. iLock to jest taka aplikacja, taki program, coś jak dągiel taki na USB, no ale można też mieć aplikację i wtedy, nie wiem jak z tym projektem, ale na pewno jak się coś kupi od samego SSL Native, to trzeba to aktywować tym iLock'iem. I to jest tak, że kupujemy, dostajemy numer seryjny. Uruchamiamy iLock'a. W iLock'u musimy mieć konto. Logowanie się do iLock'a jest poprzez... dla nas dostępne poprzez OCR. No skoro utworzyłem grupę na fejsie, to już wiem, w takim razie przyszedł mi do głowy, żeby też o tym nagrać podcast. No to nagram. Jak to zrobić? Dobry pomysł. Dobry pomysł. Dobry pomysł. No i trzeba tutaj mieć taki iLock i wtedy kręcimy, kręcimy, aż wykręcimy. No i można aktywować licencję. W sumie wtedy wpisujemy, tam jest chyba siedem takich grup. Tak, siedem takich grup tej licencji. Więc ja raczej radzę zainteresować się samym SSL Native. SSL Native. Nawet mogę sprawdzić, jaka jest ta strona. Żebyście nie szukali. Dobra, to ja tu przekleję lęka. Tak. Mhm. Tak, tak, tak, to jest to. Bo ja tu nawet kupowałem ostatnio. O. O. SSL Native. O, na przykład coś, co jest jakby warte. To ja tu przekleję linka.

Odwiedź portal o dźwięku https://tyflo.dobrypoziomdzwieku.net/