EltenLink

Primaaprilosowa zabawa

Back to Archiwum Eltena

#61 zywek

A od kiedy wywołanie scenkiz pseudopianinkiem jst easter eggiem? Bo jeśli jest, to faktycznie... Faktycznie rozumiemy to nieco inaczej. Tylko w ten sposób to nawet pakietów premium nie trzeba kupować, ale ciii. Przecież to easter eggi są!

2022-04-06 13:40

#62 Julitka

@Zywek Ja serio nie wiem, o co chodzi. :D

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2022-04-06 13:53

#63 lwica

Ppowiem Wam, w tajemnicy wielkiej, że ono ukryte głęboko, ale jeszcze sobie gdzieś istnieje, w jednym konkretnym miejscu.
A ten kto nie wie i znajdzie, dostanie ode mnie talon na coś. :D

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Edited 2023-08-26 18:00

#64 Zuzler

Co jest?

2023-08-26 19:40

#65 lwica

Pianinko to, które wtedy było. :)

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2023-08-26 20:45

#66 Zuzler

A to to tak. Jest jeden fajny skrót, żeby je wywołać.

2023-08-26 20:55

#67 Adasadula

No, w konsoletę wpisuje się:
$scene=Scene_Piano.new
wychodzi z konsoli i jest pianinko :D

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2023-08-26 22:09

#68 Zuzler

Sprawd to jeszcze raz. ;)

2023-08-26 22:11

#69 Adasadula

No :D, mi działa. W załączniku

-- (Zuzler):
Sprawd to jeszcze raz. ;)

--

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
Edited 2023-08-26 22:33

#70 Adasadula

A, i jeszcze ctrl + shift + alt + p :D

2023-08-26 22:41

#71 Zuzler

A mi nie działa, tylko skrót

2023-08-26 22:43

#72 Adasadula

A napewno wpisujesz bez spacji/nowego wiersza na końcu :D?

-- (Zuzler):
A mi nie działa, tylko skrót

--

2023-08-26 22:44

#73 Zuzler

Tak.

2023-08-26 22:46

#74 Zuzler

Ale to dla mnie bez większego znaczenia, działa skrót, jak mam się ohotę pobawić, to i tak mogę.

2023-08-26 22:46

#75 Adasadula

dokładnie :D, ctrl alt shift P załatwia sprawę

2023-08-26 22:47

#76 kazek5p

Kiedyś też jak się nie mylę był playerek z radiami, to też szkoda, że do tego niema jakiegoś skrutu.

2023-08-27 13:43

#77 fraaneek

Funkcja pianinko fajna bajera. Szkoda, że nie ma nic o tym w readme.
Nawet nie mogę znaleźć też skrótu jak powrócić do normalnej szybkości nagrania po jego przyspieszeniu podczas odtwarzania.
W ogóle może dałoby się dodać audiomemo do programów.
I jeszcze frytki do tego.
Tak mnie naszło wypisać wszystko w jednym miejscu.
Chyba mam dziś gorszy dzień, także sorry jakby ktoś chciał się dowalić.

Harmonię w domu zapewni akordeon.
Edited 2023-08-29 11:24

#78 Adasadula

Backspace

-- (fraaneek):
Funkcja pianinko fajna bajera. Szkoda, że nie ma nic o tym w readme.
Nawet nie mogę znaleźć też skrótu jak powrócić do normalnej szybkości nagrania po jego przyspieszeniu podczas odtwarzania.
W ogóle może dałoby się dodać audiomemo do programów.
I jeszcze frytki do tego.
Tak mnie naszło wypisać wszystko w jednym miejscu.
Chyba mam dziś gorszy dzień, także sorry jakby ktoś chciał się dowalić.

--

2023-08-29 12:37

#79 Julitka

Nie ma jej w readme, bo to easteregg. :)

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2023-08-29 13:18