EltenLink

#1 johnson

Siema. Kojażę, że dawno dawno temu mieliśmy jej lodówę do zabudowy. Działała jak na ten czas nawet dobrze. Warto coś od nich dzisiaj brać? Wiele robi się w Chinach, ale czy mają jakiś procent polskiej praktyki, czy raczej to tylko teoria? Jeżeli tylko w większości to jakiś montaż, to czy mają jakieś sprzęty, nad którymi możemy mieć panowanie, a nie w większości oko, albo OCR?

2022-03-26 16:47

#2 misiek

Raczej nie, Amica i Beco to jedne z gorszych sprzętów. Raczej patrz Na Whirlpoola, Samsunga, ale nie rtv, czy Lg ze wskazaniem na Whirlpoola.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2022-03-27 03:10

#3 Adasadula

Obiło mi się o uszy, chociarz niekorzystałem.

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2022-03-27 12:42

#4 misiek

Co ciekawe najwięcej sprzętu obu firm od lat jest na śmietnikach i elektroodpadach. No jeszcze wcześniej prym w tym wiodło Daewoo.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2022-03-27 18:38

#5 zywek

Myśmy miel mikrofalówkę, lodówkę. wszystko bangla. Mówię teraz, w poprzednim mieszkaniu.

2022-03-29 18:27

#6 pates

Mikrofala stoi, piekarnik też i oba działają. Zamrażalnik Beco też żyje i nie zamierza umierać, działanie poprawne jak najbardziej.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2022-03-29 19:37

#7 Kat

O proszę, że też się w tym wątku nie wypowiedziałam. Z Amiki posiadam lodówkę, piekarnik, płytę gazową i czajnik bezprzewodowy, który działa ponad 7 lat i jakoś nie chce się popsuć, choć aktualnie został wymieniony na coś innego.
Ogólnie na te sprzęty narzekać nie mogę, każdy z nich spełnia swoją funkcję. Ktoś we wcześniejszym poście pytał, czy cokolwiek Amica produkuje w Polsce. Spieszę z odpowiedzią - kuchenki i piekarniki. Źródło wiedzy pewne, wszak moja teściowa pracowała w Amice przez wiele lat i o ile inny sprzęt z produkcją przeniósł się do Chin, o tyle piekarniki, płyty i kuchenki wolnostojące nadal są produkowane w Polsce, a konkretnie we Wronkach.

"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
2024-07-22 20:34