Forum

[18 plus] Cięte riposty i mocne pociski.

Humor, gry i zabawy

1 / 3 Next

MarOlk

#1 ·

5 likes
podawajcie zasłyszane lub własne przykłady różnych ciętych odpowiedzi i hasełek tego typu. Mogą być ostre, wulgarne, ale muszą być kreatywne. Na początek jedna cięta riposta zaczerpnięta z jakiejś książki o policjantach: "Stary, powiedz mi, skąd u twojej matki tyle śniegu w piździe, że takiego bałwana ulepiła?"

daszekmdn

#2 ·

8 likes
Ani kreatywne ani mądre, ale rozwaliło mnie na łopatki swoją debilnością.
Stoję ja sobie kiedyś na korytarzu szkolnym i słyszę jak jacyś trzecio albo czwartoklasiści się wyzywają aż tu nagle pada zwrot:
Jesteś głupi jak syn Twojego ojca. :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Paulinux

#3 ·

4 likes
Nie pamiętam pierwszej części wypowiedzi, ale niech będzie że było to coś w stylu:
- No i co, Paulino Gejoch?
- Uspokuj się, Roberto Lezbino.
Oczywiście nadawcą zaczepki był Roberto Lombino, czyli użytkownik Siciliano :)
Happy hacking

Paulinux

#4 ·

2 likes
Twoja głupota ma trochę wspólnego ze smrodem właściciela niezadbanych zwierząt. Jemu nie przeszkadza, ale mi już tak.
Happy hacking

Numernabis

#5 ·

2 likes
Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

mucha

#6 ·

5 likes
skąd twoi rodzice mieli tyle pola, żeby takiego buraka wychodować

MarOlk

#7 ·

10 likes
"Próżnoś repliki się spodziewał. Nie dam ci psztyczka, ani klapsa. Nie powiem nawet - pies cię jebał, bo to mezalians byłby dla psa" Julian Tuwim, Na pewnego endeka, który na mnie szczeka.

mucha

#8 ·

4 likes
kto cię robił czas marnował?

Numernabis

#9 ·

2 likes
Jesteś tak beznadziejny, że ojciec cię chyba robił przez dziurawą skarpetę
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

Monia01

#10 ·

5 likes
A masz Ty może jakiegoś chłopaka w końcu?

Tak, innego na każdy dzień tygodnia
🇺🇦 🇵🇱

MarOlk

#11 ·

1 likes
Przeczytane gdzieś. No to kiedy w końcu postaracie się o dziecko? Wtedy kiedy mój stary będzie kończył we mnie, a nie na twarzy.

balteam

#12 ·

Czy serio gdzieś żona poza kawałami mówi mój stary? bo tak to pedofilsko brzmi :D
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

mucha

#13 ·

oczywiście, że tak

Paulinux

#14 ·

Moja babcia tak gadała
Happy hacking

Zuzler

#15 ·

Edited 11 likes
- Jak ty możesz spać w nocy, wiedząc, że tylu ludzi cię nie lubi?
- Bez majtek, na wypadek gdyby chcieli mnie pocałować w dupę.

Zuzler

#17 ·

Edited 2 likes
- Wiesz, czym różni się szafa od toalety?
- No? nie wiem.
- Uuu, to nie ma opcji, żebym cię do siebie zaprosił.

Agata.d

#18 ·

6 likes
Ej mała. Nie mów do mnie mała, bo mała jest twoja pała, ja jestem nizka.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Paulinux

#19 ·

Też nienawidzę jak ktoś do mnie mówi ej mała, szczególnie że nie jestem niska :)
Happy hacking

misiek

#20 ·

2 likes
I nie biorę do pyska :D
-- (Agata.d):
Ej mała. Nie mów do mnie mała, bo mała jest twoja pała, ja jestem nizka.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
1 / 3 Next