youtube vanced, nie działa autoodtwarzanie
Back to android#1 balteam
Bry, czy ktośteż ma taki problem, że nie działa mu automatyczne przerzucanie na kolejne utwory po skończonym kawałku? Teoretycznie autoodtwarzanie mam włączone.
#2 zywek
Zobacz czy po skończeniu kawałka Ci ssę nie wyłącza. Mi vanced w ogóle nie widzi połączenia internetowego ostatnio a push z subskrybowanych kanałów dochodzą.
#3 balteam
Dobra, chyba on po prostu niestety na playlistach youtubowych ma te automatyczne odtwaarzanie, wcześniej tak nie było.
#4 zywek
No to teraz nie rozumiem pierwszego posta. Skoro działa, to co nie działa?
#5 balteam
Nie działa autoodtwarzanie jeśli wejdę w jakiś film, którey nie jest pod magiczną nazwą youtube miks.
Innymi słowy tylko playlisty, któe tworzy youtube, albo sam stworzęautoodtwarzanie obsługuje.
#6 zywek
O, to u mnie nie ma tego problemu.
#7 balteam
No i tak samo przewijanie czy zmiana szybkości też nie działa, muszę wejść nak olejny film i się cofnąć, Mam do tego gesty csr, więc jest to szybkie, no ale troszkę irytuje nadal.
#8 zywek
No jak nie? wszystko o czymmówisz działa.
#9 balteam
No normalnie, przyjedź to ci pokarzę:D
Jedyna fajna rzecz, to to, że teraz w nowej wersji pomija fragmenty sponsorowane w filmach.
#10 zywek
Dobra, przjadę. Albo, hm, albo nie. Nie wiem czy trafię na dworzec.
#11 pates
No i po wancedzie.
https://www.tabletowo.pl/to-koniec-youtube-vanced/
#12 zywek
Ciekawe, mnie tam działa jeszcze.
#13 balteam
Będzie działać, nawet kilka miesięcy czy lat, nie będzie nowych aktualizacji.
#14 Paulinux
I linki do pobrania w ciągu paru dni znikną ze strony
#15 zywek
Żałosne.
#16 mucha
nie żałosne tylko że tak powiem hajs do tego to wszystko dąży. Będzie trzeba przeżucić się na spotify albo kupić premium, sam nie wiem co lepsze
#17 misiek
Pytanie na czym bardziej ci zależy: jak na filmikach i muzyce to Youtube, jak tylko na muzyce to sam wiesz.
#18 zywek
Tak, ale na YT premium jednak tego więcej jest, bo wszystkie wrzutki które są z normalnego YT daje się odtwarzać, na spotify niestety nie.
#19 mucha
ale spotify z tego co zauważyłem ma dużo lepszą jakość jeżeli chodzi o muzykę tak że chyba jednak spotyfy