Humor, gry i zabawy

Tematyczny alfabet

Started by Paulinux 403 posts last post 2 years ago Page 3 of 21

A kto Ci go zabroni dopisać? :P
"O" mi się serio zawieruszyło. Ale dobra, honorowo coś wymyślę. Oszczepem rzut ujdzie?

unihokej
warcaby

a masz, niech ci będzie oszczep :P
Myślę, że co kolejną serię będzie więcej kominowania hehe.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Zapasy,
NO to chyba mamy.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

I taką piękną szansę na zawodowy showdown sam sobie zabrałeś... :P

#45 1 like

no to, dobra:
żywy showdown :P

Och, cudowne.
A teraz Twoja kategoria

Kolejna kategoria to nicki eltenowiczów, żeby nie było tak bezczelnie łatwo, to trzeba napisać coś sensownego o każdym, powiedzmy, że co kto robi na eltenie.
Czyli np. balteam - udziela się na forum, ma bloa o showdownie itd.
Ten nick testowo napisany, także się nie liczy.

Agatakantylena25 jest od dwóch lat chyba nieaktywna, prowadziła fajnego bloga ze swoimi wykonaniami utworów muzycznych.
Bartek1 po prostu sobie jest, dość rzadko udziela się na forach, ale czasem polubi jakiś wpis lub od czasu do czasu odezwie się na forum głosowym.

czekoladka88 - śpiewa, czasem wejdzie na eltena.
Dariusz1991, albo 3, zawsze zapominam - fan kompaktowych telefonów :P

Everlasting Dream prawie nigdy tu chyba nie wchodzi i zarzuciła swojego bloga z jeszcze fajniejszymi niż Agatowe wykonaniami. A szkoda.

#51 1 like

Franeek - Wygląda nick jak spamer, a to normalny człowiek :P Widziałem go na konferencjach, nawet chyba w jakiejś grupie się wypowiedział.
Grzezlo - Pisał ciekawy blog z Pajperem, ale na razie cisza.

Helenkagd, prowadzi interesującego bloga.
Irniss, lubi psy.
Jamajka - również prowadzi interesującego bloga.
Kat - piszę opowiadania.
Lola - koty są dwa.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Magmar - śpiewa, była w Familiadzie
Ninka - też śpiewa, na forum nieaktywna.

#54 1 like

Generalnie zasada jest taka, że daje kategorię ten, kto najwięcej słów wpisał, a co do diakrytyków, to jeśli ktoś wrzuci coś na ć, to i tak potem trzeba na d. Rzecz po prostu w tym, że tego ć nie musi być. A na o może Optymistka, podobno Doda z Klango, ale nie wiem, bo mnie tam nie było, w każdym razie miała bloga i nie umie w interpunkcję i ortografię :D
Happy hacking

Pajper - taki tam programista.

Rafkiw - równy gość, czasem przyjdzie na konferencje, mieszka w Staszowie i ma córkę
serverMcServerixy - jakiś Niemiec, który 24/7 siedzi na swoim kanale na konferencjach
Tygrysica - prowadzi bloga, gdzie ostatnio pisze o herbatach, wcześniej pisała o kamieniach i chyba nawet jakieś opowiadania i wiersze tam bywały.
Happy hacking

Violinist: posiada własny serwer na Teamtalku, wpływowy, ale lubi ostro przyimprezować i czasem bywa roszczeniowy.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Unddymis - jeśli dobrze kojarzę, miała kiedyś bloga, ale nie pamiętam o czym on był. Ma na imię Stanisława.
Happy hacking

#59 2 likes

Wojtas - rapuje, czasem na blogu opowiada o płytach. Równy gość.
Yxpodols - Paweł Podolski, zapamiętał mi się przez pierwszą sesję RPG, bo takie miał personalia nasz główny wróg stworzony przez mistrza gry, czyli wspomnianego wcześniej Pajpera.
Zuzler - moderatorka naszej Polskiej Społeczności, no i ogólnie fajna osobniczka tej.
Happy hacking

Kurde, chyba przez przypadek o jeden nick wyprzedziłam Balteama. Jeszcze raz przeliczę.
Happy hacking