Powiadomienia o dodatkach i nie tylko

głos Natan dla RHVoice dostępny!

Started by zvonimirek222 64 posts last post 3 years ago Page 3 of 4

Ja też nie, a korzystam już od dłuższego czasu.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Ja również nie widzę, a teraz już więcej korzystam z RH niż z Espeaka.

@patryk,
bez dowodów nie wierze. To może twój sprzęt winny jest.
Student studentowi wszystko

mi nie zamula dobrze dziala natam

właśnie go testuję od wczoraj
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.

hej, wyszły może jakieś nowe głosy na rhVoice? Narazie zaopatrzyłem się w Natana, Magdę, Apollo, Jana zwanego ReadBordem za dawnych czasów, Ninę i Zuzę, al emoże wyszło coś jeszcze?
Ps.Jak narazie Nina to tragedia, mnustwo błędów fonetycznych, nie radzi sobie z literami jak c, s i z, przez nie fajnie się jej używa.

z oficjalnych to jeszcze nic chyba nowego nie ma, mnustwo prub ale nic nowego
"Dies irae, dies illa,..."

Z oficjalnych jeszczę nic. zapowiadam poprawkę natana.

kiedy poprawiony natan będzie dostępny?

#52 1 like

Planuję go udostępnić 09. czerwca, albo po tej dacie.

#53 Edited

Nina to był głos testowy. Nie wiem czy chwalenie się tym, że się ma Apolla to jest spoko. To nieoficjalny fork.

Edit nie aktualne, znalazłem wątek gdzie Tomecki udostępnił.

OK dziękuję za odpowiedź

Witajcie ja też jestem bardzo zadowolony z tego syntezatora i też go używam. Również czekam na nowe głosy, no i poprawki już tych. Co mi się podoba to to, że wreszcie mamy syntezę niedość że szybką, to w miarę naturalną, a do tego nieprzekręcającą słów, przez co fajnie się słucha czegokolwiek. Ja używam obydwu głosów, ale czekam na więcej głosów. Te nieoficjalne głosy niektóre też miałem okazję testować, również w ostatnim tyfloprzeglądzie była pod koniec audycji prezentowana próbka tej Moniki i na moje fajnie ona brzmi. To pozdrawiam w takim razie i miłego wieczoru życzę.

My! Chcemy update!
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#57 1 like

bedzie update. Mam przygotowana nowa wersje z poprawkami.

Czy ten update będzie również dla RHVoice czy tylko pod NVDA?
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

Tak, to bedzie dla NVDA i do samego RHVoice pod android, z poprawkami w jezyku polskim.

Dziękuję
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.